Kate Middleton ligt in het ziekenhuis, moet geopereerd worden

Nieuws
Kate Middleton ligt in het ziekenhuis, moet geopereerd worden
Nieuws

Kate Middleton ligt in het ziekenhuis, moet geopereerd worden

Kate Middleton ligt in het ziekenhuis, moet geopereerd worden

Het nieuws dat prinses Catherine - in de volksmond Kate - is opgenomen in het ziekenhuis trekt wereldwijd aandacht van de media. Op beelden is te zien dat talloze journalisten en cameraploegen zich voor de London Clinic (privéziekenhuis) in het centrum van de Engelse hoofdstad, hebben verzameld.

Vrouw van Prins William

De pers wacht aan de overkant van de weg op updates over de gezondheid van de vrouw van prins William. Bronnen zeggen tegen The Telegraph dat de prinses van Wales het goed maakt en dat Kensington Palace voorlopig geen details geeft. Het ziekenhuis wordt beveiligd door enkele agenten.

   

Buikoperatie

Het hof liet eerder woensdag weten dat prinses Catherine is geopereerd aan haar buik. Het ging om een geplande operatie en ze moet nog tien tot veertien dagen blijven. Nadat de 42-jarige Catherine het ziekenhuis mag verlaten, zal ze thuis verder herstellen. Volgens de huidige medische adviezen is de kans groot dat de prinses van Wales haar officiële taken na Pasen pas weer oppakt. Dat valt dit jaar op 31 maart en 1 april. In de verklaring biedt de prinses haar excuses aan voor het feit dat ze haar verplichtingen moet uitstellen. "Ze kijkt ernaar uit zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan."

In de verklaring spreekt Catherine verder de wens uit dat haar persoonlijke medische informatie privé blijft. "Kensington Palace zal daarom alleen updates delen als er belangrijke nieuwe informatie is om te delen."

© ANP

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties