Linda de Mol steunt prinses: 'Mensen zeggen lelijke dingen over figuur Amalia'

Nieuws
Linda de Mol steunt prinses: 'Mensen zeggen lelijke dingen over figuur Amalia'
Nieuws

Linda de Mol steunt prinses: 'Mensen zeggen lelijke dingen over figuur Amalia'

Linda de Mol steunt prinses: 'Mensen zeggen lelijke dingen over figuur Amalia'

Het studentenleven van prinses Amalia loopt niet helemaal zoals ze gewild had. Het idee was om vanaf September een zo normaal mogelijke studententijd in Amsterdam tegenmoet te gaan voor zover dat kan als royalty, maar deze plannen liepen al snel in de soep.

Bedreigingen

Blijkbaar kreeg het koninklijk huis, en met name Amalia, bedreigingen in het geval dat zij in Amsterdam een leven als doorsnee student zou proberen op te pakken. Daarom besloot de familie haar vooralsnog veilig thuis te laten, maar mist ze daardoor een ervaring die voor veel mensen vanzelfsprekend is. 'Ik ga er heel eerlijk in zijn, dat ik het nog steeds heel erg moeilijk heb' liet de prinses afgelopen Februari weten. 'Ik mis het normale leven, het leven van een student. Het door de straten lopen, naar een winkel kunnen gaan.'

Linda verontwaardigd

Gisteren verscheen er een video online op de Instagram pagina van Linda de Mol, die steun wilt betuigen aan de gekrenkte prinses. Ze is verontwaardigd over de korte aandachtsspanne van het Nederlands publiek, dit blijkt wanneer volgens haar de aandacht voor het Amalia-probleem maar 'een dag duurde'.

Steunbetuiging 

Linda wilt met de video de hashtag #loveamalia starten, zodat de Nederlandse bevolking hun support voor Amalia duidelijk kunnen maken. 'Als steunbetuiging in een zware tijd. Massaal laten weten dat we wel degelijk met haar meeleven. Dat we haar prachtig vinden zoals ze is, en alle haters die het nodig vinden iets lelijks over haar uiterlijk te zeggen, berispen.' Linda vond het namelijk niet kunnen dat de prinses werd bekritiseerd om haar uiterlijk. 'Dan zijn er ook nog mensen die het nodig vinden om lelijke dingen te zeggen over de kledingkeuze of over haar figuur.'

Gemixte reacties

Het is duidelijk dat de steunbetoning goed bedoeld is, maar de reacties van Linda's volgers zijn alsnog gemixt. Zo zegt iemand: 'Er zijn heel veel meisjes die in de problemen zitten met ouders die niet zoveel geld hebben als de ouders van Amalia. Lijkt me beter als je daar aandacht voor hebt...' en luidt een andere comment: 'Ik sla ff over sorry'. Er zijn ook positieve reacties als 'Linda for president!' die Linda bijstaan.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties