Maan is terug met nieuwe muziek

Nieuws
Maan is terug met nieuwe muziek
Nieuws

Maan is terug met nieuwe muziek

Maan is terug met nieuwe muziek

Maan heeft anderhalf jaar geen nieuwe muziek uitgebracht. In deze tijd heeft ze de wereld rondgereisd en nagedacht over haar huidige situatie en haar toekomstplannen. Ze heeft deze periode gebruikt om te ontdekken wat ze nu echt wil creëren.

Bekijk Maans optreden bij Radio 538 hieronder:

Maan verklaarde in een interview dat ze haar oude muziek is ontgroeid en zich nu richt op een authentiekere uitdrukking van zichzelf. Ze heeft de afgelopen tijd benut om na te denken en zichzelf opnieuw te ontdekken, wat heeft geleid tot een hernieuwde creatieve energie.

"Het is goed om af en toe uit te zoomen en terug te keren naar wat je rust brengt," zegt ze. Dit gevoel van hernieuwde inspiratie heeft haar geleid tot het maken van muziek die echt resoneert met haar huidige zelf​.

Haar comeback werd niet zonder uitdagingen ontvangen. De media berichtten over gemengde reacties en zelfs een geflopt optreden bij een radiostation. Toch blijft Maan optimistisch en vastberaden om door te gaan op haar nieuwe pad​.

In een groot interview met Vogue deelde Maan haar inzichten over persoonlijke groei en artistieke evolutie. Ze zegt daarin hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan jezelf, zelfs als dit betekent dat je risico's moet nemen en moet experimenteren met nieuwe stijlen en geluiden​.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties