.

Nederlandse Pedopiet veroordeeld in misbruikzaak

Nieuws
Nederlandse Pedopiet veroordeeld in misbruikzaak
© BSR Agency
Nieuws

Nederlandse Pedopiet veroordeeld in misbruikzaak

Nederlandse Pedopiet veroordeeld in misbruikzaak
© BSR Agency

Er zijn tegenwoordig al genoeg controversies rondom het hele Sinterklaasfeest, maar Tim de Zwart, a.k.a 'Hoge hoogte piet' uit De Club van Sinterklaas, doet hier nog een schepje bovenop. Hij moest gisteren voor de rechtbank verschijnen doordat hij misbruik maakte van zijn rol in de serie.

Daden

De Zwart sprak vorig jaar namelijk af met een zeventien jarig meisje dat hij kende uit de serie. Hij heeft bekend dat de twee elkaar bij de geslachtsdelen hebben gevoeld. In juni vorig jaar werd hij samen met het meisje onderschept door de politie toen ze onderweg waren naar een hotel. De officier van justitie heeft een eis neergelegd van 1,5 jaar waarvan een half jaar voorwaardelijk, maar de rechtbank doet pas over 2 weken uitspraak.

Nieuwe bekentenissen

Toen Juicechannel dit gisteren aan het licht bracht, durfden er meerdere mensen naar voren te stappen. Waaronder een voormalige leerling van Tim. Ze vertelt: 'Deze man was mijn drama docent op het Coornhert Lyceum, Heemstede. Tijdens deze lessen liet hij ons vreemde scènes spelen die seksueel getint konden zijn. Daarnaast maakte hij geregeld opmerkingen naar jonge meisjes van 13-16 jaar oud. Waarbij ook een klasgenoot van mij het nummer van haar moeder gaf (volgens mij om haar ziekmelding) en toen zei hij 'ik zal haar bellen, als ze op jou lijkt'.'

'Hij was een hel voor ons'

Blijkbaar had de Zwart ook anger issues. Ze vervolgt namelijk: 'Ook kon hij enorm boos worden als je niet de scène mee speelde zoals hij wilde dat je deed. Deze man was oprecht een hel voor ons'. Ook schrijft iemand anders dat ze als 17- jarig meisje meedeed als figurant aan een van de films en soms rare opmerkingen kreeg van Tim. Ze beschrijft ook: 'We maakten wat foto's met hem en hij wilde graag die foto's hebben. En wilde dus mijn nummer. Op de app stuurde hij al rare vragen als in waar ik woon, wat mijn hobby's waren en waar ik op school zat. Ik noemde hem U maar dat mocht niet. En zei dat ik heel netjes was. Toen opeens wilde hij wat gaan drinken met mij alleen. Gelukkig zei ik dat ik dat niet mocht, om alleen te reizen. Gelukkig zei ik dat want ik had er al een raar gevoel bij. En zo te horen had het verder zo kunnen gaan'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties