Neee! Bier wordt vanaf januari weer duurder

Nieuws
Neee! Bier wordt vanaf januari weer duurder
Nieuws

Neee! Bier wordt vanaf januari weer duurder

Neee! Bier wordt vanaf januari weer duurder

Ga je volgend jaar stappen en geef je weer een rondje bier aan al je maten, dan kan de prijs vies tegenvallen. Heineken heeft besloten om de bierprijzen opnieuw te verhogen,

Vanwege de kostencrisis heeft de topman van Heineken voor de zoveelste keer besloten om de prijzen omhoog te gooien. De nieuwe prijzen zijn - net als alle andere dingen - geen pretje. In januari steeg de prijs van Heineken al met 3,4% en later in augustus nog met 5,8%. Nu komt er nog eens (hou je vast) 10,7% bovenop!!

Brief aan ondernemers

"Wereldwijd zien we de prijzen fors oplopen. Dit geldt ook voor ons als bedrijf. Of het nu gaat om transport, grondstoffen als mout en hop of verpakkingsmaterialen als karton en aluminium; de prijzen rijzen de pan uit als het gaat om het brouwen, verpakken en vervoeren van onze bieren", zo staat er in een brief aan alle ondernemers.

Onder andere Brand, Amstel, Affligem, Desperados en ciders zoals Apple Bandit vallen allemaal onder de tak van Heineken, logischerwijs zullen deze prijzen dus ook omhoog schieten. Gelukkig was Amstel sowieso al niet te zuipen..

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties