Nicolette Kluijver dumpt villa op Bonaire

Nieuws
Nicolette Kluijver dumpt villa op Bonaire
Nieuws

Nicolette Kluijver dumpt villa op Bonaire

Nicolette Kluijver dumpt villa op Bonaire

Nicolette Kluijver heeft besloten om haar luxueuze resort op het zonnige Bonaire van de hand te doen. Een paar jaar geleden investeerde ze een aanzienlijk bedrag (€732.000) in dit prachtige stulpje, maar de lol is er alweer vanaf. Volgens Realityfbi is Nicolette op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Villa met zwembad

Het resort, dat momenteel te koop staat bij Caribbean Homes Bonaire, is een goed beoordeelde accommodatie met potentieel voor uitbreiding. Met een zwembad en op slechts enkele minuten van het strand, biedt het resort een prachtig uitzicht. De exacte reden waarom Nicolette heeft besloten om het resort te verkopen is echter nog onduidelijk.

Ook vastgoed in Nederland te koop

Naast het resort op Bonaire, staat Nicolette's woonboerderij in Ouderkerk aan de Amstel ook te koop. Ondanks een prijsverlaging van een ton, heeft het pand nog geen nieuwe eigenaar gevonden. Het is te hopen dat de verkoop van het resort op Bonaire vlotter verloopt.

Kindje

Komende zondag zal Nicolette te zien zijn in het tv-programma Rooijakkers over de vloer. Presentator Art Rooijakkers zal haar bezoeken op Bonaire en met haar praten over de moeilijke tijd die ze doormaakte in 2017. In dat jaar kreeg Nicolette te maken met een dubbele tegenslag: ze werd gediagnosticeerd met longkanker en moest haar zwangerschap beëindigen. "Het is zo moeilijk om afscheid te nemen. Je wilt het kindje houden, maar dat kan niet als je lichaam ziek is", aldus de presentatrice.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties