Psst, origineel WK-shirtje nodig?

Nieuws
Psst, origineel WK-shirtje nodig?
Nieuws

Psst, origineel WK-shirtje nodig?

Psst, origineel WK-shirtje nodig?

Ook zo'n last van gemengde gevoelens bij dit WK? U bent niet de enige. Want het blijft immers vreemd dat we in de winter in een dubieuze woestijn aan het voetballen zijn. Daarom heeft LOESOE voor iedereen die er ambivalent instaat een paar mooie shirtjes tegen zachte prijzen. Het leven is immers al duur genoeg.

Samen met onze designers hebben we een reeks WK-kritische ontwerpen gemaakt. Van deze voetbal/bouwhelm-hybride tot meer neutrale ontwerpen: iedereen behalve FIFA-baas Infantino komt bij ons aan zijn of haar trekken. Oh, en heerlijk comfortabele hoodies hebben we trouwens ook. Dus zoekt u een iets origineler WK-shirt om Oranje meer naar de overwinning te juichen? Check de volledige collectie HIERRRZO en laat die afgezaagde brulshirst van de buurtsuper lekker in de kast liggen.

Korting? Korting!

Om de lancering van onze WK-collectie te vieren geven we ook meteen tien procent korting op ongeveer ALLES in de shop. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is bij het afrekenen de kortingscode FIFA invullen. Graag gedaan.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties