Reacties op overlijden Matthew Perry stromen binnen

Nieuws
Reacties op overlijden Matthew Perry stromen binnen
Nieuws

Reacties op overlijden Matthew Perry stromen binnen

Reacties op overlijden Matthew Perry stromen binnen

Het plotselinge overlijden van geliefd acteur Matthew Perry heeft voor geschokte reacties gezorgd. Fans over de hele wereld delen hun verdriet en herinneringen aan de ster. Een van de vele reacties luidt: "Dank je wel Matthew, dat je ons zoveel onvergetelijke momenten van plezier hebt bezorgd en ons zoveel hebt laten lachen."

Een persoonlijke band

De Canadese premier Justin Trudeau, die met Perry op dezelfde lagere school zat, deelde zijn verdriet: "Het overlijden van Matthew is schokkend en droevig. Ik zal de spelletjes die we samen op het schoolplein speelden nooit vergeten, en ik weet zeker dat mensen over heel de wereld nooit het plezier dat je ze bracht zullen vergeten. Dank je wel voor al het lachen, Matthew. Je was geliefd – en je zult worden gemist."

Collega's in shock

Maggie Wheeler, die Janice speelde in Friends, deelde haar gevoelens op Instagram: "Wat een verlies. De wereld zal je missen. Het plezier dat je tijdens je korte leven gaf aan zoveel mensen zal voortleven. Ik voel me enorm gezegend door alle creatieve momenten die we samen hebben gedeeld." Een naaste vriend van Perry deelde: "Iedereen is in totale shock. Mensen hangen huilend aan de telefoon en hebben moeite om het nieuws te verwerken. Het is geen geheim dat hij jarenlang worstelde met drugs en alcohol, maar de laatste keer dat ik hem sprak, een paar weken geleden, ging het goed met hem. Hij was monter en hij klonk nuchter en vrolijk."

Sterren delen hun verdriet

Actrice Mira Sorvino uitte haar verdriet: "Oh nee!! Matthew Perry!! Lieve, getroebleerde ziel!! Hopelijk vindt je vrede en liefde in de hemel, en maak je daar iedereen aan het lachen met je unieke talent!!" Paget Brewster, die Kathy speelde in Friends, voegde toe: "Hij was fantastisch voor me op de set en elke keer dat ik hem in de decennia daarna weer tegenkwam. Lees alsjeblieft zijn boek. Het was zijn missie om mensen te helpen. Hij zal niet rusten... Hij is daarboven veel te druk om iedereen aan het lachen te maken."

Omstandigheden van Matthew Perry's overlijden

Volgens bronnen zou Perry zijn verdronken in een jacuzzi. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf en er werden geen drugs aangetroffen. In zijn memoires uit 2022 schreef Perry openhartig over zijn worstelingen met verslaving en de lessen die hij daaruit had getrokken.

Zijn laatste bericht

Zes dagen voor zijn overlijden deelde Perry een foto van zichzelf in zijn bubbelbad. Gezien de omstandigheden van zijn dood, geeft dit bericht een sombere toon aan het tragische einde van de acteur.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties