Tukkertje Lorenzo voortaan vrouw: maak kennis met Sterre

Nieuws
Tukkertje Lorenzo voortaan vrouw: maak kennis met Sterre
Nieuws

Tukkertje Lorenzo voortaan vrouw: maak kennis met Sterre

Tukkertje Lorenzo voortaan vrouw: maak kennis met Sterre

De bekende volkszanger uit Twente blijkt te zijn geboren in het verkeerde lichaam. Tukkertje Lorenzo zal daarom voortaan door het leven gaan als Tukkertje Sterre. Op social media en in het populaire YouTube-programma Roddelpraat doet hij zijn verhaal.

Tukkertje Sterre

Niet alleen Rapper Sjors is uit de kast als transgender, ook Tukkertje blijkt diep van binnen een dame te zijn. In de laatste Roddelpraat-uitzending geeft hij aan al geruime tijd met zijn transitie te worstelen. Nu durft hij eindelijk zichzelf te zijn. Eerdere homofobe uitspraken van Sterretje kwamen naar eigen zeggen voort uit angst voor wat hij zelf is: transgender.

'Pruik voor 10 euro'

In de Roddelpraat-uitzending, waar hij moedig tussen Jan Roos en Dennis Schouten plaats nam, vertelt Sterre dat er een hormonenbehandeling op het programma staat. Wanneer de social media-ster daarmee gaat beginnen is nog niet bekend. Tukkertje Sterre draagt al wel vrouwenkleding, inclusief BH. De pruik heeft Sterre 'voor een tientje op Marktplaats gekocht.'

Op Sterre's Instagram-account regent het reacties, zowel positief als negatief. Sommige van Sterre's volgers juichen de transgenderoperatie toe, anderen spreken er schande van.

Inzamelingsactie Tukkertje

Eerder kwam Sterre Lorenzo in het nieuws nadat ze mishandelt werd na de wedstrijd Nederland - Oostenrijk in de binnenstad van Almelo. Ook werd de auto van Sterre en haar stiefvader zwaar toegetakeld. Daaropvolgend werd door Roddelpraat een inzamelingsactie gestart. "De familie kan niet zonder auto. Zijn stiefvader brengt Lorenzo overal naartoe. En geld voor iets nieuws is er niet", aldus de presentatoren van het programma.

Van het ingezamelde bedrag werd een auto aangeschaft. Sterre heeft de vierwieler inmiddels weer verkocht.

Tukkertje Lorenzo voortaan vrouw: maak kennis met Sterre
Tukkertje Sterre bij Roddelpraat
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties