Fans blijven slapen op de woonboot van Douwe Bob

Opmerkelijk
Fans blijven slapen op de woonboot van Douwe Bob
Opmerkelijk

Fans blijven slapen op de woonboot van Douwe Bob

Fans blijven slapen op de woonboot van Douwe Bob

Het is bijna zover: heel Nederland houdt het hart vast totdat ons befaamde toon-dove Songfestival duo 9 mei het podium opstapt in Liverpool voor de semi-finale. Douwe Bob heeft hier blijkbaar ook zin in: hij nodigt fans uit op zijn bloedeigen woonboot om de finale met hem te komen bekijken én te blijven slapen.

Ontbijtje op bed

De controversiële zanger deed in 2018 zelf nog mee aan het Songfestival met zijn hit Slow Down, maar eindigde daar toch maar op de elfde plek mee. Nu wilt hij, als Dion en Mia even een extra beentje bijzetten, graag met Nederlandse fans de overwinning delen. En ze hier bovenop nog eens een ontbijtje op bed aanbieden de volgende ochtend.

Eurovisie spektakel op de boot

Of dit recht uit het hart komt van de zanger? Dat toch niet. Hij doet dit namelijk in samenwerking met booking.com. De beschrijving van de actie luidt: 'Hoe kun je de Eurovisie Songfestival 2023-finale op een unieke manier ervaren? Juist, met een loepzuiver zingende voormalig Eurovisie-ster! Op 13 mei tovert Douwe Bob zijn woonboot en B&B om tot een Eurovisie-spektakel, exclusief te boeken via Booking.com. De singer-songwriter nodigt twee keer twee boekers uit voor de feestelijke avond, die na een overnachting op het Amsterdamse water kunnen rekenen op een zelfgemaakt ontbijtje van Douwe.'

Douwe enthousiast

Douwe verheugt zich erop fans bij hem op de boot te verwelkomen. 'Ik kijk ernaar uit om de gasten op mijn woonboot te ontvangen. Ik verhuur normaal ook een deel van mijn boot als B&B via Booking.com en vind gastheer spelen dus heel leuk om te doen. Meedoen aan het Eurovisie Songfestival vond ik een waanzinnig toffe ervaring, daarom kijk ik er enorm naar uit om de uitbundigheid van de finale met andere fans te delen bij mij thuis in de woonkamer!'

Kaartjes

Als je dacht dat je hiervoor beide broekzakken moest leegschudden, zat je ernaast. Een kaartje kost maar €20,23. Deze zijn echter natuurlijk maar beperkt beschikbaar en worden 8 mei aanstaande online gegooid om 9 uur 's ochtends.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN