Vandaag-inside trio verlengt contract op live televisie

Opmerkelijk
Vandaag-inside trio verlengt contract op live televisie
© BSR Agency
Opmerkelijk

Vandaag-inside trio verlengt contract op live televisie

Vandaag-inside trio verlengt contract op live televisie
© BSR Agency

Begin April was er nog onenigheid tussen René van der Gijp en Johan Derksen, maar dat lijkt allang verleden tijd te zijn. Door Wilfred Genee wordt er zelfs gegrapt over de ruzies die ondertussen al bijgepraat zijn.

Tweejarig contract

'Gisteravond was het ook hartstikke gezellig, even lekker bijgepraat' kon Genee toch niet laten om onlangs even te melden in een van de uitzendingen. Dit heeft het Vandaag-inside trio nog even bevestigd door op live televisie een contract te tekenen voor een nieuw twee-jarig contract. Maar dit is niet het enige, aan het contract hangt ook een langere show op de vrijdagavond dat het geflopte programma Avastars gaat vervangen.

Een langere show op vrijdag

Volgens Derksen is deze langere show op de vrijdagavond geen probleem. 'Maar dat is toch nooit een probleem geweest, die twintig minuutjes? We hebben toch nooit gezegd: ‘Dat doen we niet’? Op een gegeven moment moet je ook de baas een beetje helpen.” Al aan het begin van de show wordt het duidelijk dat de mannen het nieuwe contract gaan tekenen; Genee opent de uitzending met de woorden 'Pennetje meegebracht?'

De zak van Sinterklaas

Hierna komt zenderdirecteur Marco Louwerens met een grote zak tevoorschijn terwijl er vrolijk een Sinterklaasdeuntje door de studio galmt. Eerst worden er een condoom, gouden handboeien en een vibrator uit de zak geplukt voor dan eindelijk de contracten tevoorschijn komen. 'Drie contractjes. Wilt u weten welke bedragen erbij staan?' wordt er aan het publiek gevraagd. 'Klopt dat Marco, 3,5 miljoen?' vraagt Derksen, waarop Louwerens wel even moet melden dat dat per maand is.

Champagnefeest

Hierop wordt er in overvloed champagne geschonken in de studio van Vandaag Inside, want dit mag gevierd worden. Voor nu mogen we nog zeker tot zomer 2025 genieten van het trio op SBS6, met dus elke vrijdagavond een langere aflevering.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN