Ali B lachend gespot op terras met bekende vrouw

Show & Tel
Ali B lachend gespot op terras met bekende vrouw
Show & Tel

Ali B lachend gespot op terras met bekende vrouw

Ali B lachend gespot op terras met bekende vrouw

Nee, Ali B zit nog steeds niet achter slot en grendel. De knuffelrapper die vervolgd wordt voor verkrachting werd afgelopen weekend gespot met een bakkie pleur bij niemand minder dan Nicolette van Dam. "Hij lacht vriendelijk!"

Er zijn inmiddels heel wat jaren verstreken en het wangedrag van Ali B lijkt een beetje naar de achtergrond te zijn verdwenen, maar wie in de veronderstelling is dat Aaltje tegenwoordig in hechtenis leeft, zit er flink naast. Sterpaparazzo Edwin Smulders wist de rapper met zijn lens te vangen in de Amsterdamse Cornelis Schuystraat.

Niet langer anoniem

Wat BN’ers daar normaliter uitspoken? Zien en gezien worden. “Aan zijn zelfgekozen relatieve anonimiteit is duidelijk een eind gekomen: Story-fotograaf Edwin Smulders fotografeerde Ali afgelopen week op het terras van Brasserie Van Dam in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid”, is te lezen in de nieuwe Story.

Brasserie Van Dam is het horecatentje van Nicolette van Dam, dat "zich bevindt in een van de drukste straten waar veel BN’ers komen.”

Kopje koffie

Maar wat doet Ali in de hut van Nicollette? “De rapper genoot daar van een kopje koffie, en lachte vriendelijk naar onze fotograaf. In alles straalt hij uit: met mij gaat het goed, we wachten rustig af.”

Het duurt nog wel even voor er duidelijkheid is. “De inhoudelijke behandeling van de zaak, verkrachting en aanranding van drie vrouwen, gaat van start op 12 juni in de rechtbank van Haarlem.” De vraag is of we hem daarna nog met een beestachtige grijns op het terras van Nicolette spotten.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties