André Hazes reageert op knallende ruzie met Patty Brard

Show & Tel
André Hazes reageert op knallende ruzie met Patty Brard
Show & Tel

André Hazes reageert op knallende ruzie met Patty Brard

André Hazes reageert op knallende ruzie met Patty Brard

Hommeles in showbizzland, want André Hazes heeft Patty Brard ontvolgd(!) op social media-platform Instagram. Iets dat de zanger niet zomaar doet. Want in de wereld van Bekende Nederlanders is dit dikwijls een oorlogsverklaring.

Dat zegt wat

"André Hazes heeft jou ontvolgd, tegenwoordig zegt dat wel wat," aldus de collega van Patty Brard gisteren over de delicate kwestie in Shownieuws.

Aai over de bol

Patty: "Je hebt eerst het speelplein, met 'ik speel niet meer met jouw'', daarna krijg je Instagram, met 'ik volg jou niet meer'. Maar waarom? Dat komt omdat we een filmpje hebben laten zien van André die zijn moeder Rachel over de bol aait, waarvan ik twijfel of dat oprecht was of dat dat voor de camera was. En toen schijnt hij mij ontvolgd te hebben."

Reactie André

Shownieuws beet zich vast in de zaak en confronteerde de zanger na afloop van zijn concertreeks Holland zingt Hazes met zijn social media-strategie. André was er eigenlijk best luchtig onder: "Ik hoop dat je een keer aardig voor me bent. Alleen maar liefde!"

Geen sneer

Patty richtte zich vervolgens in de studio een emotioneel tv-moment tot de camera en zei: "Weet je, lieve André, ik heb alleen maar liefde voor je. Al vanaf zó klein. [...] Ik hou ook van die kids, het is niet bedoelt als sneer en ik hou van hem", aldus de voormalige Luv-zangers in wat misschien wel door kan gaan voor het tv-moment van het jaar. Want een sneer was het natuurlijk gewoon wel.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties