André Hazes verklaart de liefde aan...

Show & Tel
André Hazes verklaart de liefde aan...
© BSR Agency
Show & Tel

André Hazes verklaart de liefde aan...

André Hazes verklaart de liefde aan...
© BSR Agency

Monique! Na een lange sollicitatieprocedure met dames van divers allooi is het uiteindelijk de moeder van zijn kind geworden met wie hij zijn leven gaat delen.

Kus

Op Instagram heeft André Hazes (29) de liefde verklaard aan Monique Westenberg (45), moeder van zijn zoontje. De tekst wordt begeleid door een foto waarop ze elkaar een kus op de mond geven. Ook zegt de zanger, die al twee jaar aan zijn comeback werkt, dat zijn hart voor altijd bij haar ligt.

Aapie

Andre schrijft: "Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde. Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden."

Antwoord Monique

Monique antwoord onder het bericht met de poetische woorden: "I’m your Rock, you’re my Star." Kortom, dat wordt een trouwerij in deel twee van de Videoland-docu over het bewogen leven van de zanger en zijn gevolg.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties