André van Duin verbreekt belofte aan zijn overleden ex-man

Show & Tel
André van Duin verbreekt belofte aan zijn overleden ex-man
Show & Tel

André van Duin verbreekt belofte aan zijn overleden ex-man

André van Duin verbreekt belofte aan zijn overleden ex-man

Het was een belofte die André niet licht lichtelijk opvatte toen zijn ex-man Martin overleed: de zanger besloot net als eerstgenoemde zijn lichaam aan de wetenschap beschikbaar te stellen nadat hij zou overlijden. Tenminste, dat dachten we. Nu van Duin een nieuw liefje heeft komt hij toch even terug op deze beloftes.

André en Martin

André trouwde met Martin in 2006, waarna de twee 14 gelukkige jaren hadden samen. Maar dit moest helaas eindigen doordat Martin botkanker kreeg en hieraan overleed in 2020. André liet het internet weten dat hij afscheid ging nemen 'van de liefde van mijn leven voor altijd'.

Nieuwe liefdes

Van Duin kende Fernando Reyes al jaren, maar de twee vonden een liefde bij elkaar die ze daarvoor nog niet hadden na het overlijden van Martin. Het paar praat zelfs al over trouwen. Blijkbaar is het niet van hetzelfde kaliber als dat wat André met Martin had, maar hij zegt over de relatie: 'Maar nogmaals, ik kan slecht alleen blijven, of alleen zijn. Dus ik vind het prettig om iemand om me heen te hebben. In het geval met Fernando helemaal, die ken ik al heel lang, al 35 jaar, dus we gingen verder waar we gebleven waren.'

Verbroken beloftes

Nadat Martin overleed, werd zijn lichaam gedoneerd aan de wetenschap. André spreekt hierover in een interview met weekblad Weekend. 'Het gaat heel snel, binnen 24 uur moet het gebeurd zijn. Het is wat dat betreft niet zo leuk.' Hierdoor had André niet veel tijd om afscheid te nemen van Martin, en hij wilt niet dat hetzelfde gebeurt als hij eerder komt te overlijden dan Fernando. Volgens hem is 'de situatie verandert'. Verder zegt de komiek: 'Ik had Martin beloofd dat ik mijn lichaam ook beschikbaar zou stellen aan de wetenschap, maar ik weet nog niet hoe dat straks gaat. Ik heb er nog niet diep over nagedacht, maar vraag me wel af of ik dat nog ga doen.'

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties