Anna Drijver doet bizarre onthulling over uiterlijk

Show & Tel
Anna Drijver doet bizarre onthulling over uiterlijk
Show & Tel

Anna Drijver doet bizarre onthulling over uiterlijk

Anna Drijver doet bizarre onthulling over uiterlijk

Het is een welbekende uitspraak: hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd voorbij lijkt te vliegen. En als deze tijd je inhaalt komen daar opeens allerhande kwaaltjes bij kijken. Zo ook voor actrice Anna Drijver, die twee dagen geleden wel iets heel bijzonders mededeelde via haar Instagram.

Anna aan het gehoorapparaat

Anna is onder andere bekend door haar debuut in Goede tijden, slechte tijden en meerdere Nederlandstalige films, waaronder Komt een vrouw bij de dokter en Smoorverliefd. Ondertussen telt de actrice 40 jaar jong, maar voelt blijkbaar toch meer van de jaren dan we dachten. Ze laat via haar Social Media weten al aan een gehoorapparaat te zitten.

'Dat is voor opa's, dacht ik'

Hierbij volgt wel een hele lap tekst met uitleg. Drijver begint met: 'Hoi! Sinds een tijdje draag ik hoortoestellen. Say what?! Ja nou dat dacht ik ook toen ik dat als advies kreeg. ‘Excuse me dat is voor opa’s’ dacht ik. Maar ik blijk alles iets zachter te horen (soms best chill!) dus daarom ben ik ze maar gaan dragen.' Er volgt een foto waarop Anna haar gloednieuwe gehoorapparaat toont, alleen is die zo discreet dat er in haar oor nauwelijks iets te zien valt.

Simpele dingen

Anna gaat verder: 'Je zou het kunnen vergelijken met naar de opticien gaan en horen dat je -1 hebt en een bril moet. Maar brillen zie je overal en hoortoestellen nog niet. Er zijn superveel mensen, ook kinderen en jongeren die ze hebben, al jaren dus die weten er veel meer van dan ik. Ik kom net kijken maar ik heb nu al respect en meer begrip voor anderen met gehoorissues. Liefde voor iedereen en zorg goed voor je oortjes!'

Doorbroken taboes

Hiermee doet ze een goede poging het hele stigma rond gehoorapparaten te doorbreken, en het lijkt te werken: haar volgers reageren dolenthousiast. Het blijkt dat er veel meer mensen rondlopen zonder grijzen haren maar mét een gehoorapparaat. Omdat het onderwerp nog een redelijk taboe is wordt het gewoon niet aan de grote klok gehangen door iedereen. Toch dapper van Drijver om zo open over dit onderwerp te spreken.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN