Kiloknaller Peter Gillis onthult zijn weerzinwekkende dieet

Show & Tel
Kiloknaller Peter Gillis onthult zijn weerzinwekkende dieet
Show & Tel

Kiloknaller Peter Gillis onthult zijn weerzinwekkende dieet

Kiloknaller Peter Gillis onthult zijn weerzinwekkende dieet

Massa is kassa sensatie Peter Gillis is niet bang voor hoge nummers calorieën; dat valt af te lezen alleen al aan het aantal kledingmaten waar de Limburger de afgelopen jaren doorheen is geknald. Vorig jaar Maart bereikte dit een hoogtepunt toen Peter met spoed werd afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij onwel was geworden. En met goede reden: Gillis heeft een boekje opengedaan over zijn dieet.

Zestien worstenbroodjes per dag

In het ziekenhuis werd er natuurlijk meteen even gekoekeloerd naar het eetdagboek van Peter, en gingen de verplegers nog net niet van hun stokje. Wat bleek namelijk? Hij at wel zestien worstenbroodjes per dag. Maar hier stopt het verbazingwekkende dieet van Peter niet; hij heeft in weekblad Story een verhaal gedaan over de rest van zijn toenmalige eetgewoontes.

Zeventig glazen bier

'Vroeger at ik mijn eigen bord en dat van Nicol leeg en dronken we samen tien flessen cava op' onthult Peter. 'Ik heb voor vijf man gewerkt en voor zeven man gedronken. Er waren avonden dat ik vijftig tot zeventig glazen bier dronk.' Zeventig glazen bier per avond moet toch een landelijk record zijn, het is een wonder dat de man überhaupt nog op twee benen kan staan zonder hersenletsel.

Gezonder zonder Nicol

Zijn ziekenhuisopname was een reden voor Gillis om zich achter de oren te krabben en tot de beslissing te komen om het roer toch maar om te gooien, maar dit werd nog extra versterkt toen zijn relatie met Nicol Kremers, die ondertussen al heel wat centen heeft afgetroggeld van hitsige Nederlandse mannen, eindigde. Hij vervolgt: 'Daarna ging ik vaak nog even wat eten. Er was niemand die meer kon drinken dan ik. Met Nicol ging ik veel uit eten en dat ging met een hoop drank gepaard. Sinds het over is met Nicol ben ik niet meer uit eten geweest, beweeg ik meer en eet ik gezond.' Blijkbaar goed voor de gezondheid dus, een Nicol Kremers-vrij leven.

27 kilo lichter

Ondertussen is hij in ieder geval heel wat kilootjes kwijt, en dat deelt hij dan ook trots op zijn Instagram.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties