Donny Roelvink onthult nieuwe vriendin tijdens podcast

Show & Tel
Donny Roelvink onthult nieuwe vriendin tijdens podcast
Show & Tel

Donny Roelvink onthult nieuwe vriendin tijdens podcast

Donny Roelvink onthult nieuwe vriendin tijdens podcast

De gebroeders Roelvink verschenen vandaag bij Paul Barewijk's Podcast Paul's huisfeest, waar ze openhartig spreken over hun privéleven en de liefde. Donny geeft aan dat hij door het dolle heen is met zijn nieuwe vriendin. Ook wordt er nog gehint naar ex-vriendinnen die het niet goed voorhadden met Don.

Ik heb iemand thuis

Donny en Dave zitten er gezellig bij in de studio. Wanneer Paul het onderwerp van de liefde aansnijdt, a.k.a vraagt 'Heb je inmiddels iemand thuis?' geeft Donny dit wel gelijk toe. 'Ja ik heb iemand thuis.. Daarom ben ik ook niet zo veel bezig. Ik geniet gewoon heel erg van thuis zijn en ik heb een hele lieve meid thuis zitten, en die laat ik ook lekker thuis. Die hoeft dit keer niet in beeld. Die gekkigheid ga ik niet nog een keer opnieuw doen want dat heeft me allemaal geen positieve dingen opgeleverd. Ik hou dat nu gewoon anoniem'.

Ex-vriendinnen waren ergens op uit

Met 'negatieve dingen' verwijst de Roelvink-telg waarschijnlijk naar ex-vriendin Janice Blok, waarmee hij wél een publieke relatie had. De roddels vlogen de twee toendertijd om de oren. Dave krijgt ook nog even de vraag of hij blij is met de nieuwe liefde van Donny, waarop hij aangeeft héél blij te zijn. 'Eindelijk is hij blij met haar' zegt Donny. Dave vervolgt: 'Je wilt natuurlijk het beste voor je broertje en hij heeft meerdere vriendinnetjes gehad maar ik zie bij dit meisje echt dat ze nergens op uit is. Bij sommige vriendinnetjes van hem dacht ik dat te zien en dat heb ik hem toen ook wel eens gezegd. Daar hebben we toen ook wel eens bonje over gehad.'

Sneer naar Janice

Het publiek heeft gelijk al in de gaten dat dit misschien een sneer is naar ex Janice, met onder andere reacties als '@janiceblok jij was dus op andere dingen uit.. alles voor de fame he.' Of het echt Janice was, waar de twee naar verwezen, zal misschien nog duidelijk worden. Dave sluit af over zijn broer's nieuwe vriendin: 'Daarom heb ik hem ook gezegd, het vriendinnetje wat hij nu heeft vind ik echt een lieve schat en ik ben heel blij dat hij haar gevonden heeft.'

Beluister de Podcast aflevering hier

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties