AUWCH: Nikkie Plessen valt door de mand met malafide winactie

Show & Tel
AUWCH: Nikkie Plessen valt door de mand met malafide winactie
Show & Tel

AUWCH: Nikkie Plessen valt door de mand met malafide winactie

AUWCH: Nikkie Plessen valt door de mand met malafide winactie

Nikkie Plessen heeft haarzelf niet bepaald populair gemaakt de afgelopen jaren. Zo zou ze ooit in een restaurant 20 eurocent fooi hebben gegeven na een hele avond tafelen, terwijl iedereen weet dat madam zwemt in de centen. Nu probeert Nikkie krampachtig haar imago te zuiveren door luxeproducten te verloten onder haar fans. Hartstikke leuk natuurlijk, behalve als de zogenaamde 'winnares' een nepaccount blijkt te zijn.

1000 mensen 

In een TikTok-video laat Nikkie weten een Chanel-tas te gaan verloten onder haar nobele volgertjes. Bijna 1000 mensen reageren dat dit hun absolute droom is en dat ze er alles voor over hebben om die buidel te mogen ontvangen. "Dit zou echt hét cadeau van het jaar zijn. I mean een Chanel tas? Dromen,'' schrijft iemand. Een ander probeert op Nikkie's emoties in te spelen: "Na een heftige vechtscheiding afgelopen jaar, zou dit echt de ultieme tas zijn." En nog iemand wil haar tranen deppen met het kalfsleer van een Chanel: "Vorig jaar een heftige bevalling gehad dus nu aan het sparen zodat ik mezelf kan trakteren. Ben er alleen nog lang niet."

Anoniem account

Ferme vechtscheiding of tijdens je bevalling uitgescheurd tot aan je oksels? Nikkie is onpartijdig en verloot de tas willekeurig onder alle mensen die reageren. Althans, dat beweert ze. Maar gek genoeg valt uiteindelijk een anoniem account zonder profielfoto in de prijzen. Om zich in te dekken zegt Nikkie dat de loting onder toezicht van een notaris is gebeurd.

Neppe winactie

Instagramkanaal Juicechannel duikt er onmiddelijk bovenop. Zij zijn nu gecontacteerd door een betrouwbare bron, die verhaal heeft gehaald bij de notaris in kwestie. Verrassing: deze weet niks af van een zogeheten winactie van Nikkie Plessen. Probeert Plessen zieltjes te winnen door zogenaamd tassen te verloten, om vervolgens de tas zelf te houden? Auwch... dat zou haar imago niet bepaald ten goede komen.

screenshot 2024 04 26 105411
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties