BEELDEN: Thierry Baudet verschijnt compleet bezopen in interview

Show & Tel
BEELDEN: Thierry Baudet verschijnt compleet bezopen in interview
Show & Tel

BEELDEN: Thierry Baudet verschijnt compleet bezopen in interview

BEELDEN: Thierry Baudet verschijnt compleet bezopen in interview

Ome Thierry is van mening dat hij 'een uniek geluid verkondigt' en wil daarom onze zuiderburen zegenen met zijn zeldzame ideeënleer. Ze kunnen zijn sturing daar goed gebruiken, want ja: óók in Vlaanderen vreest men voor een duistere elite bestaande uit kinderbloeddrinkende reptielen. Thierry lanceert daarom een Vlaamse tak van zijn partij Forum voor Democratie. Zaterdag was in Genk een oprichtingsbijeenkomst, waar nieuwe leden voor de lijst werden geworven. Een interviewer van PowNed ging eropaf om even met Baudet te babbelen en dat leverde... merkwaardige beelden op.

'Droom die uitkomt!'

Het Vlaamse volk is compleet in hun nopjes nu hun complotdenkende peetvader op het toneel verschijnt. "Het is een droom die uitkomt. Ik volgde FvD al vrij lang en ik hoopte altijd al dat ze hierheen zouden trekken. Dat is eindelijk gebeurd!", zegt er een. Het lijkt erop dat ze België graag samen zien met Nederland. "Lijkt mij een mooi idee", zegt dan ook een andere Belg.

Op het hoofd geslagen

Maar niet alleen bij zijn aanhang zit de stemming er goed in. Baudet zelf glundert alsof hij net de landelijke voorraad coronavaccins door de goot heeft gespoeld. "Er heerst hier zo'n fijne energie,'' verklaart hij zijn lach van oor tot oor. "En ik ben nog niet op mijn hoofd geslagen!"

Flink gezopen

Op Instagram is het mensen ook opgevallen hoe lodderig Baudet uit zijn knikkers kijkt. "Je ziet dat die vent flink gezopen heeft en er geen zinnig woord uitkomt,'' schrijft iemand in reactie op onderstaande video. Een ander: "Thier heeft lekker getankt zo te zien haha!"

Bekijk het interview hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties