Onbetrouwbare bron lekt Songfestival-uitslag 2024: 'Héél hoog!'

Show & Tel
Onbetrouwbare bron lekt Songfestival-uitslag 2024: 'Héél hoog!'
Show & Tel

Onbetrouwbare bron lekt Songfestival-uitslag 2024: 'Héél hoog!'

Onbetrouwbare bron lekt Songfestival-uitslag 2024: 'Héél hoog!'

Nog 42 nachtjes slapen en dan kun je weer live inchecken bij de finale van het Eurovisie Songfestiva. Gaat Joost Klein de kijkershartjes veroveren met zijn platina champignoncoupe en Friese flair? Beeldbuis-paragnost Liesbeth van Dijk heeft haar glazen bol eens opgepoetst en durft nu hardop uit te spreken op welke plek Joost gaat eindigen. Héél hoog, stelt zij.

We vragen ons massaal af hoever Joost het gaat schoppen met Europapa. Het universum heeft Liesbeth van Dijk, het befaamdste en meest gerespecteerde medium van de Lage Landen, wat inzichten ingefluisterd en deze deelt zij nu met weekblad Privé: Joost Klein gaat niet winnen, maar scoort wel verrekkes hoog!

Plek drie

Wat zegt Liesbeth, die ook voorspelt dat Matthijs van Nieuwkerk gaat floppen bij RTL en dat Poetin rond april/mei wordt opgeslokt in een zwart gat, ervan? “Ik krijg door dat Joost hoog zal eindigen. Toch zie ik hem niet als winnaar uit de bus komen. Het getal drie doemt bij mij op. Ja, ik weet het zeker: hij zal derde worden.”

Nou, dat is helemáál niet verkeerd. En wat voor act kunnen we van Joost verwachten? “Ik zie iets met blauwe figuren naast hem, een soort Smurfen. Ja, Joost komt met Smurfen naar het festival.”

Voorspellingen Liesbeth

Liesbeth schoof eerder aan bij De Oranjewinter om haar voorspellingen voor het jaar 2024 te delen. Zo gaf ze er eentje weg over Rusland-titaan Poetin. "Het is echt een heel vreemd gevoel. Mijn gevoel zegt dat in april, mei, dat ie weg is. En als je aan mij vraagt ‘waar is hij dan heen?’, dat weet ik niet. Maar ik zie hem opeens verdwijnen. Als je vraagt of hij gaat overlijden, ik weet het niet. Maar hij is weg. April, mei, dat durf ik echt hardop te zeggen. Ik heb natuurlijk geen disclaimer aan me hangen, maar hij is weg.”

Wie er in het voorjaar nog meer aan moet geloven? Matthijs van Nieuwkerk, die dan zijn overstap maakt naar RTL. "Ik ben bang dat het geen succes wordt. Het spijt me. Ik heb naar hem gekeken en ik vind hem net Catweazle, iets uit mijn tijd. Maar goed, ik maak me een beetje zorgen dat het minder succesvol wordt dan iedereen denkt.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties