Boef emigreert met ex-vriendin en kinderen naar Dubai

Show & Tel
Boef emigreert met ex-vriendin en kinderen naar Dubai
Show & Tel

Boef emigreert met ex-vriendin en kinderen naar Dubai

Boef emigreert met ex-vriendin en kinderen naar Dubai

Rapper Boef heeft Almere volledig uitgespeeld. Als in: de lokale juweliers hebben geen klokken meer op voorraad. Boef heeft daarom zijn villa voor 2,1 miljoen te koop gezet en is zijn Philipp Plein-shirts al in zijn koffer aan het vouwen. De volgende bestemming? Het belastingvrije Dubai.

Huis te koop

Het huis dat Boef in de verkoop gooit heeft een speciale betekenis. Tijdens een moeilijke periode in zijn leven, toen hij een celstraf uitzat, kreeg hij van zijn terminaal zieke pleegmoeder het advies om iets van zijn leven te maken. Deze villa was een symbool van dat advies en zijn streven om succesvol te zijn. Ondanks zijn gehechtheid aan het huis, voelt Boef dat het tijd is voor een nieuwe start en een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

Kinderen

Een tijdje terug is er een gesprek uitgelekt tussen Boef en een Only Fans-model. Dit was destijds de oorzaak van de breuk met zijn vriendin. Toch vermeldt roddelkanaal Juicechannel dat zijn ex alsnog mee naar Dubai gaat. Vermoedelijk is dit vooral in belang van hun kinderen. Boef heeft met haar een dochter en een zoontje.

Belgische student

In een interview met LINDA. vertelt Boef over zijn (toen nog) vriendin. Zo zou ze 21 jaar oud zijn, uit België komen en pedagogiek studeren. "Ik zag haar zitten in een restaurant en ben op haar afgestapt. Ook wel leuk dat het een keertje niet via Instagram of Snapchat ging,'' vertelt hij over zijn eerste ontmoeting.

Niet materalistisch

"Ze is Belgische, studeert pedagogiek en wil een eigen nagelsalon. Ze is geen carrièrevrouw, dat zou ook niet werken met mijn leven, maar ze wil wel gewoon haar eigen geld verdienen." Ook beweert Boef dat de Vlaamse schone totaal niet materialistisch is."Als ik een mooi Louis Vuitton-schoentje voor haar koop, draagt ze ze wel, maar het boeit haar echt niet." Amai, dat meiske gaat dus niet onder de indruk zijn van 100 hectare aan marmeren winkelcentra in Dubai.

screenshot 2023 11 09 122903
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties