Boomsnoeiruzie B&B Vol Liefde gaat verder achter de schermen van reünie

Show & Tel
Boomsnoeiruzie B&B Vol Liefde gaat verder achter de schermen van reünie
Show & Tel

Boomsnoeiruzie B&B Vol Liefde gaat verder achter de schermen van reünie

Boomsnoeiruzie B&B Vol Liefde gaat verder achter de schermen van reünie

Weinig fragmenten gingen zo viraal als de scène waarin Petri gehakt maakt van laurierboomvandalist Hans. Hij besloot op eigen initiatief de schaar erin te zetten en voor een flinke snoeibeurt te gaan. Hij hoopte daarmee een wit voetje te halen bij de vrouw des huizes, maar deze was helemaal niet blij. Achter de schermen van de 'B&B Vol Liefde'-reünie is het drama nóg hoger opgelopen.

Cadeautje

Hans vertelt aan het AD dat de kijkers van de reünie lang niet alles hebben gezien. Achter de schermen is er nog een confrontatie geweest. Hans deed een poging om wapenstilstand te sluiten met de dictator van Monclar. Om zijn misstap met de laurierboom recht te zetten, besloot hij haar een cadeautje te geven.

Absoluut niet gewaardeerd

Waarschijnlijk stond Petri de amateurhovenier al grommend op te wachten achter de coulissen. Deze bood haar met goede hoop een zelf geknutseld laurierboompje aan. Het is dat ze haar zonnebril niet bijhad, anders had ze 'm in slow motion afgezet en Hans met slechts haar blik in as versmolten.

"Voordat ik ’s morgens naar de studio vertrok, heb ik nog zitten fröbelen", legt hij uit. "Ik had een potje met laurierblaadjes gekocht, daar heb ik wat eendjes bij gedaan. Op de voorkant had ik gezet: product du Monclar. Dat heb ik haar aangeboden, maar ze kon het absoluut niet waarderen. Later zag ik het cadeautje ergens verlaten op een tafel staan."

'Ik reageerde een beetje overdreven'

Niet alleen deze actie doet hem vreselijk pijn, maar ook dat Petri tijdens de opnames van de reünie weigert om antwoord te geven op vragen over de laurierboom. In gesprek met presentator Art Rooijakkers laat ze in het midden of de boom inmiddels weer in volle glorie is hersteld.

"Wat ik Petri vreselijk kwalijk neem, is dat ze bij reünie niet de kans heeft gegrepen om te zeggen: ik reageerde een beetje overdreven", zegt Hans daarover.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties