Brabantse keurslager bedenkt nieuw recept en introduceert de 'frikandelsalade'

Show & Tel
Brabantse keurslager bedenkt nieuw recept en introduceert de 'frikandelsalade'
Show & Tel

Brabantse keurslager bedenkt nieuw recept en introduceert de 'frikandelsalade'

Brabantse keurslager bedenkt nieuw recept en introduceert de 'frikandelsalade'

De vleesmeesters van Keurslager Goirle vonden dat het tijd werd voor iets nieuws. Ze hebben daarom de ultieme katersnack bekokstoofd: de frikandelsalade. Ze brachten het recept net vóór de elfde van de elfde op de markt. Zo kunnen zatte torren na een hele dag feesten zichzelf oplappen met liters mayonaise en fijngesneden afvalworst.

Katermedicijn

Het is Brabants grootste innovatie sinds de komst van Philips en het eerste worstenbroodje: de frikandelsalade. Heb je een avond goed je lever vergiftigd en ga je bijna over je nek, dan is dit een portie half lauwe troost in een bakje. Het katermedicijn bestaat uit eigengemaakte mayonaise, joppiesaus, kleine frikandelstukjes, sweet chili saus en gefruite uitjes. Jamie Oliver vervloekt zichzelf dat hij daar niet eerder aan gedacht heeft.

Om je vingers bij af te likken:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties