Bram Krikke vliegt naar Dubai voor diner met befaamde bimbo

Show & Tel
Bram Krikke vliegt naar Dubai voor diner met befaamde bimbo
Show & Tel

Bram Krikke vliegt naar Dubai voor diner met befaamde bimbo

Bram Krikke vliegt naar Dubai voor diner met befaamde bimbo

Bram Krikke, die besnorde bonenstaak die wel eens grapjes maakt op het internet, heeft een hengeltje uitgegooid in de Arabische Emiraten. Samen met mede-moppentapper Pieter van Leijen (beter bekend als Pieter Valley) is hij naar Dubai gevlogen voor een intiem diner met een dame. De kaarsjes op tafel branden gelukkig op veilige afstand, want dit moppie kan smelten bij te hoge temperaturen.

Bram en Pieter, de gelukvogels, gingen gister rondom de tafel met niemand minder dan Bibi Bugatti, of 'Bratzdoll Bossqueen'. Deze influencer, met maar liefst 1 miljoen volgers, is actief op AlleenFans en schiet normaal gesproken vooral aanstootgevende content. Maar nu blijkt dat ze ook wel in is voor een lolletje.

Salt Bae

In een video doet Bram een imitatie van de Turkse chef Nusret Gökçe, beter bekend als 'Salt Bae'. Die ging in 2017 viraal met een filmpje waarin hij op ludieke wijze een steak met zout besprenkeld. Krikke heeft duidelijk ook zulke verfijnde strooivingers en laat zijn techniek zien aan Bugatti en Pieter.

'Waar haal je dit vandaan?'

Bibi is oorspronkelijk ook een Nederlandse, maar opereert voornamelijk in Dubai. Hier heeft ze een eigen agency en een groot bestand aan AlleenFans-modellen, die naar eigen zeggen stuk voor stuk maandelijks 50K binnenharken. Bram en Pieter hebben een enkeltje richting het Midden-Oosten geboekt en wisten een afspraakje te regelen met de drukbezette Bossqueen. Daar verwonderen hun volgers zich ook over: "Waar haal je dit nou weer vandaan?"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties