Carrière André Hazes in een dip?

Show & Tel
Carrière André Hazes in een dip?
Show & Tel

Carrière André Hazes in een dip?

Carrière André Hazes in een dip?

André Hazes heeft alle ingrediënten in zijn boodschappenmand voor een keiharde comeback. Tenminste, dat zou je denken. Een gloednieuw team schrijvers, onlangs een kakelvers nummer uitgebracht en een frisse sound. Toch loopt het niet in een stroomversnelling. Je zou bijna vermoeden dat zijn terugkomst geflopt is.

Geen denderend vooruitzicht

Op zijn Instagram kondigt hij 3 shows aan met de vraag of iedereen lekker komt kijken. Daarbij schrijft hij: "In aanloop naar Ahoy in november, doe ik dit jaar slechts drie exclusieve live shows in Nederland." Als we het goed begrijpen zit de zanger dus bijna in tijdnood om zijn grote spektakel in Ahoy te kunnen bolwerken. Volgens hem is dat de reden dat hij voor de rest zo'n karig programma op het menu heeft staan. Voor een artiest die eindelijk zijn langverwachte comeback maakt, is dat geen denderend vooruitzicht.

Vakantiepark Woerden

Laatst werd al gespeculeerd dat de kaartverkoop voor Ahoy niet zo hard gaan als warme worstenbroodjes op een Brabantse braderie. Hazes zelf ontkende dit. Toch verhult de miezerige planning waarmee hij op de proppen komt, dat er misschien tot een kern van waarheid in zit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over wáár de adonis zijn huig gaat laten trillen komende zomer. Hij verklapt namelijk op te gaan treden bij de Woerdense Vakantieweek. Dit evenement heeft een drukke planning, maar gelukkig past André precies tussen de peuter/kleuter-show, de SuperBingo en de Comedynight. Of combineren ze dat laatste eventueel met een surprise act van Hazes?

Geen steun van fans

Goed, het is in ieder geval respectabel dat Hazes de strijd aangaat met zijn verslavingen en die aardig gewonnen heeft. Vanaf nu verwachten we hem dan ook nuchter op de podia te zien. Ook zijn op-en-af-moppie Monique is weer officieel terug aan zijn zijde, dus aan emotionele support zal het hem niet ontbreken. Nu rest enkel de vraag of hij ook wat steun kan verwachten van zijn fans.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties