Choquerende beelden: Nicolleke wild aan het tongen met nieuwe vriendin

Show & Tel
Choquerende beelden: Nicolleke wild aan het tongen met nieuwe vriendin
Show & Tel

Choquerende beelden: Nicolleke wild aan het tongen met nieuwe vriendin

Choquerende beelden: Nicolleke wild aan het tongen met nieuwe vriendin

Telkens wanneer het vorige schandaal vergeten is, komt Nicolleke weer op de proppen met een nieuwe verrassing. De Brabantse stoeipoes, die het voorheen had gemunt op kalende campingbazen, lijkt nu een heel andere interesse te hebben. Op een opgedoken video is namelijk te zien hoe ze gretig DNA uitwisselt met een andere dame.

Gratis content

Nicolleke weet als geen ander hoe ze in de spotlights moet blijven. Voorheen zagen we haar als armcandy van Peter Gillis in Massa is Kassa, meestal met een bevende chihuahua op schoot en een gezicht zuurder dan bedorven yoghurt. Zodra deze romance doodbloedde, moest ze helaas zelf aan de bak voor haar centen. Daarom kun je het vrouwke nu financieel steunen door je te abonneren op haar fansite. Maar voor haar aanstootgevende content hoef je niet eens meer de portemonnee te trekken, blijkt nu. Gratis en voor niks zijn er beelden naar buiten gekomen waarin meer actie te zien is dan ooit tevoren.

Walgende reacties

Mogelijk was het hatsenflatsen met Peter zo teleurstellend dat Nicol nu aan haar trekken probeert te komen bij het vrouwelijk soort. De video op Instagram wordt overspoeld door walgende reacties. "Geweldig hoe je als golddigger door de stront moet om aan je centen te komen. Meeliften op het succes, maar eigenlijk ben je gewoon een nobody,'' schrijft een niet gecharmeerde kijker. Een ander worstelt om zijn granola binnensmonds te houden: "Ik hoop dat mijn ontbijt niet omhoog komt. Krijg al last van maagzuur."

Veel kijkplezier

Als je op kantoor bent, bij je schoonmoeder aan tafel zit of logeert in een boeddhistisch stilteklooster kun je de beelden beter even niet bekijken. Het is aan te raden voorafgaand goed te slapen en het op nuchtere maag te incasseren. Nadat je jezelf blootstelt aan deze kant van Nicolleke, kan geen enkele hoeveelheid heilig water je ziel nog reinigen. Veel kijkplezier.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties