Mensen kijken massaal naar De Augurkenkoning Oos Kesbeke

Show & Tel
Mensen kijken massaal naar De Augurkenkoning Oos Kesbeke
Show & Tel

Mensen kijken massaal naar De Augurkenkoning Oos Kesbeke

Mensen kijken massaal naar De Augurkenkoning Oos Kesbeke

Het verhaal van Augurkenkoning Oos Kesbeke begon na de Tweede Wereldoorlog in Amsterdam. Zijn bedrijf, gespecialiseerd in augurken en andere zure producten, is nu een vaste waarde in Amsterdam-West. De overdracht van vader op zoon is een familietraditie, en nu staat Oos klaar om het stokje over te dragen aan zijn zoons Camiel en Silvian.

Kijkers smullen van Oos' avonturen

Oos Kesbeke heeft de harten van veel kijkers veroverd met zijn Amsterdamse flair en unieke uitspraken. De realityserie over het tafelzuurimperium heeft trekjes van Familie Gillis: Massa is Kassa, maar focust zich gelukkig minder op privézaken. En ondanks een wat wankelende start van het programma trokken bijna een half miljoen mensen naar RTL 5 en Videoland om de avonturen van de Augurkenkoning te volgen.

Chaos en karakters in Kesbeke's rijk

De show brengt niet alleen het succes maar juist de vele uitdagingen van Kesbeke in beeld. Van rommel in de koeling tot kapotte machines, het zijn de dagelijkse realiteiten van het bedrijf uit Bos en Lommer. Maar het zijn de persoonlijke verhalen - zoals die van chauffeur Mikey - die de show echt boeiend maken. En Oos Kesbeke toont geregeld zijn ware karakter als leider en mens door Mikey een tweede kans te geven, ondanks zijn fouten.

Kijkcijferexpert: 'Enorm succes!'

Kijkcijferconnaisseur Tina Nijkamp laat op social media weten dat het programma aanslaat: "Vorige week meldde ik al het enorme succes van De Augurkenkoning en ook inclusief uitgestelde kijkers blijft dat overanderd. Het nadert I Can See Your Voice." Gemiddeld kijken er 674.000 mensen naar de augurkavonturen.

Sommige kijkers zijn kritisch over Oos' aanpak, maar de meerderheid is gefascineerd door de show. De Augurkenkoning belooft een tv-hit te worden. Hieronder een bloemlezing van reacties over de show:

Komt er een tweede seizoen van De Augurkenkoning? 

Hoewel er nog geen officieel besluit is genomen laat Oos weten dat hij er niet om staat te springen. "Daar moeten we met z’n alleen eerst heel goed over praten. Dat weet ik nog niet… Het moet ook wel leuk blijven, en je moet niet steeds in herhaling gaan vallen. Misschien, misschien."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties