De harem van Humberto Tan: bedriegt zijn vriendin met verschillende topsporters

Show & Tel
De harem van Humberto Tan: bedriegt zijn vriendin met verschillende topsporters
Show & Tel

De harem van Humberto Tan: bedriegt zijn vriendin met verschillende topsporters

De harem van Humberto Tan: bedriegt zijn vriendin met verschillende topsporters

Yvonne Coldeweijer heeft het weer tot de bodem van d'r sapbeker uitgezocht: wat doet Humberto Tan allemaal wanneer de camera's niet draaien en hij met zijn glimmende bol in de schaduwen verdwijnt? Een hele hoop, kan ze je vertellen. Humberto is namelijk een rokkenjager van Olympisch niveau.

Affaire

Begin dit jaar deelde een spion een foto met Yvonne. Daarop zit Humberto in een vliegtuig richting Suriname naast een vrouwelijke documentaire-maakster. Ene Elise. Yvonne vroeg Hum direct om opheldering. Wat is zijn verhouding met die griet? Volgens Tan was er absoluut geen sprake van een affaire.

Een paar dagen later maakte de presentator opeens bekend dat hij en zijn vrouw Ineke uit elkaar gaan. Volgens de spion van Coldewijer waren Elise en Humberto dus al samen tijdens zijn relatie met Ineke, en heeft Elise aangedrongen dat hij een keuze moest maken.

Smoesjes

Zelfs nadat Humberto het uitmaakte met Ineke, heeft hij de relatie met Elise nooit openbaar gemaakt. Op deze manier had hij namelijk de mogelijkheid om nog meer vrouwelijk schoon te verzamelen.

“Elise was tot een aantal weken terug nog steeds samen met Humberto. Maar hun relatie bekend maken kwam er maar niet van. Hij had iedere keer smoesjes, bijvoorbeeld dat het niet goed voor zijn carrière zou zijn… zijn cheating career ja,’’ schrijft Yvonne op haar kanaal. “Nu is Elise erachter gekomen dat Hum meerdere relaties had. Zo is er nog een dame die al jaren denkt een relatie met hem te hebben en er ook op aandrong dat hij het bekend zou maken. Maar ook zij kreeg steeds smoesjes.”

Topsporters

Volgens Coldeweijer zou Humberto vooral zijn hengeltje uithangen in de sportmeidenvijver. “Veel topsporters leerde hij kennen via zijn programma en papte zo bij ze aan. Elise kwam erachter dat dit zelfs al speelde tijdens zijn relatie met Ineke en de hele beerput ging vervolgens open." Elise heeft de 'relatie' inmiddels verbroken. De twee volgen elkaar ook niet meer op Instagram.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties