Deze BN'er scoort weer de beste plek in de Quote 500

Show & Tel
Deze BN'er scoort weer de beste plek in de Quote 500
Show & Tel

Deze BN'er scoort weer de beste plek in de Quote 500

Deze BN'er scoort weer de beste plek in de Quote 500

We hebben natuurlijk heel wat zakkenvullend talent rondlopen in dit land, maar John de Mol steekt er met kop en schouders bovenuit. Hij is opnieuw de hoogst genoteerde bekende Nederlander in de jaarlijkste lijst van van 500 rijkste mensen in zakenblad Quote. De alfa-mediaman staat dit jaar op de 19e plek met een geschat vermogen van 2 miljard euro, maakt het zakenblad dinsdag bekend.

De jongste grootverdiener

Theaterproducent Joop van den Ende zien we ook voorbij komen, op de 30e plek met een bescheiden fortuin van 1,6 miljard euro. Andere BN’ers die een ereplaats op de lijst wisten te veroveren zijn televisieproducent en presentator Reinout Oerlemans (plek 282, 220 miljoen euro) en Tiësto (plek 332 met 190 miljoen euro). Max Verstappen is net als vorig jaar het jongste kuiken van de Quote 500. De 26-jarige coureur staat op de 428e plaats met een vermogen van 150 miljoen euro.

Numero uno

De geluksvogel die pronkt op numero uno is Heineken-erfgename Charlene de Carvalho-Heineken. Haar vermogen is met 12,6 miljard iets gedaald ten opzichte van vorig jaar. Pas heel wat rooitjes later volgen de nummer twee en drie van de lijst, Luxaflex-oprichter Ralph Sonnenberg en Frits Goldschmeding, oprichter van uitzendbureau Randstad, met vermogens van 6,2 miljard en 5,8 miljard piek.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties