Deze straf krijgen André en Monique na schoolverzuiming

Show & Tel
Deze straf krijgen André en Monique na schoolverzuiming
Show & Tel

Deze straf krijgen André en Monique na schoolverzuiming

Deze straf krijgen André en Monique na schoolverzuiming

Afgelopen mei plukten André Hazes en Monique Westenberg zoonlief twee weken te vroeg van school en namen hem mee op vakantie naar de Verenigde Staten. Hier hadden ze geen toestemming voor gekregen van de school, maar dit toch gedaan. Afgelopen donderdag heeft de rechter hier een passende boete voor gegeven in Rotterdam.

Kritiek van het publiek

Destijds was er al veel ophef over, maar Monique beweerde dat ze ontheffing hadden gekregen. 'Ook wij kunnen dat niet 'zomaar' doen. Als eigen ondernemer(s) mag je een aanvraag doen om buiten de vakanties weg te gaan' reageerde ze destijds op kritiek van het publiek. De zanger zelf zei eerder al dat hij de actie ‘niet netjes’ vond, maar spijt heeft hij niet. ',Ik mag het niet zeggen, maar ik draag de consequenties met heel veel liefde’', aldus Hazes. Volgens hem heeft de vakantie naar de Verenigde Staten zijn relatie met Monique goed gedaan. 'Door die reis zijn we nu zo, en heb ik het allergelukkigste kind op aarde. Die ziet z’n vader en moeder gelukkig en dat is begonnen met die reis'.

Boete

Uiteindelijk is er uit de rechtszaak gekomen dat het stel een boete van 900 euro moet betalen; 450 euro per persoon. Maar dit lijkt de zanger en zijn vriendin niet veel te boeien. Op verzoek van de twee vond de zitting achter gesloten deuren plaats, waarna het koppel vertrok voordat de uitspraak werd gedaan, volgens hun advocaat ‘in verband met andere afspraken’. De twee zijn er dus mild vanaf gekomen.

Nieuwe school

Verder heeft Monique na het hele circus ook nog eens besloten dat zoontje Dré na de zomer verhuist naar een andere school. Haar zoon miste ‘structuur en regelmaat’ en ‘kon niet zijn wie hij is’, volgens haar. Of het niet stiekem een middelvinger was naar Dré's oude school doordat hun hele vakantieplan niet ongestraft verliep, zullen we misschien nooit weten.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties