DIT is de rijkste BN'er onder de 40 jaar:

Show & Tel
DIT is de rijkste BN'er onder de 40 jaar:
Show & Tel

DIT is de rijkste BN'er onder de 40 jaar:

DIT is de rijkste BN'er onder de 40 jaar:

Dat Nederland redelijk welvarend is, dat weten de meeste wel. Maar wie krijgt er nu echt lamme armen van het flappen tellen? Er is een handjevol BN'ers dat lekker in de slappe was zit, maar er kan er maar eentje de kroon spannen: Martin Garrix is wederom the lucky bastard.

Vermogen nam met 3 miljoen toe

Martin Garrix, zijn moeder noemt 'm gewoon Martijn Gerard Garritsen, staat met een geschat bezit van 48 miljoen euro op plek 29 van 100 jonge miljonairs. Dat meldt zakenblad Quote in hun befaamde lijst. Hoewel ze ook beweren dat de zakken van Nederlandse miljonairs onder de 40 jaar het afgelopen jaar zijn afgeslankt, nam het vermogen van Garrix juist met 3 miljoen toe.

Ook collega's van de 26-jarige dj, Nick van de Wall (Afrojack) en Robbert van de Corput (Hardwell), pronkte op deze lijst mazzelaars. Maar mochten de drie samen een keer gaan wijnen, kan Garrix toch net wat vaker een rondje geven. Afrojack moet het namelijk doen met 26 miljoen en Hardwell heeft er nog maar 19 op zijn spaarrekening staan. Als ze achteraf een tikkie sturen is dat voor Garrix daarom wel begrijpelijk.

Gefortuneerde madammekes

De rijkste bekende vrouw is opnieuw Nikkie Plessen. De tv-ster is tegenwoordig modeonderneemster en staat op plek 42 met een geschat vermogen van 33 miljoen euro. Naast haar staan ook dit jaar model Doutzen Kroes (nummer 54) en Sharon Hilgers van sieradenmerk My Jewellery (nummer 30) op de lijst. Genoeg keus aan suikertantes dus.

Op de Quote-lijst komen?

Wil je je naam ook eens terugzien in de Quote-lijst? Dan kun je het beste een nier verkopen of een krantenwijkje extra pakken: pas vanaf een vermogen van 15 miljoen kom je in aanmerking. Dat vermogen moeten je compleet zelf hebben verdiend en bovendien mag je niet ouder zijn dan 39 jaar.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN