Dit kost het om André Hazes op je feestje te laten zingen

Show & Tel
Dit kost het om André Hazes op je feestje te laten zingen
© BSR Agency
Show & Tel

Dit kost het om André Hazes op je feestje te laten zingen

Dit kost het om André Hazes op je feestje te laten zingen
© BSR Agency

Hoewel zijn nieuwe muziek nog niet echt aan lijkt aan te slaan is André Hazes natuurlijk veel meer dan alleen 'de zoon van'. Met hits als 'Leef' en 'Wie kan me vertellen' en een reeks klassiekers van zijn vader verovert hij nog altijd de Nederlandse podia. Maar wat kost het eigenlijk om Dré op je feestje te krijgen?

De doorbraak

Om het geheugen even op te frissen: André Hazes brak door in het programma De Beste Zangers Van Nederland, waar hij indruk maakte met 'Ik Leef Mijn Eigen Leven'. Dit leverde hem meteen een nummer 1-hit op. Zijn contract bij Dino Music resulteerde in de hit 'Leef' en het gelijknamige album.

André werd vervolgens overladen met onderscheidingen, waaronder vier Buma Awards, een Edison in de categorie Volksmuziek en de 100%NL Publieksprijs. Zijn album 'Leef' behaalde goud, en de single zelfs platina. Vervolgens werd het stil...

Wat kost dat geintje?

De muziek van André is niet plat, wél volks. En tijdens zijn concerten geldt: gezelligheid, bier en een breed publiek. "Ik trek van alles aan: er staan mensen in smoking en in joggingpak. Dat is precies wat ik wil houden. Wees lekker jezelf, blijf ik dat ook doen", aldus Hazes.

Voor dat spektakel mag je wel flink in de buidel tasten, want volgens zijn boekingskantoor komt hij niet opdagen voor minder dan 19.500 euro. Maar dan kun je wel zeggend dat je de zoon van André Hazes een half uur op je feestje hebt gehad.

Lees hier wat een optreden van Glennis Grace kost

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties