Dít krankzinnige bedrag betaal je voor een halfuurtje Nick Schilder

Show & Tel
Dít krankzinnige bedrag betaal je voor een halfuurtje Nick Schilder
Show & Tel

Dít krankzinnige bedrag betaal je voor een halfuurtje Nick Schilder

Dít krankzinnige bedrag betaal je voor een halfuurtje Nick Schilder

Voorheen beklom bebaarde zangvogel Nick Schilder enkel het podium met zijn muzikale wederhelft Simon Keizer, maar tot groot verdriet van hun fans werd de tweekoppige hitmachine in augustus 2022 officieel losgekoppeld. Sindsdien timmert meneer hard aan de weg als solo-musicus. Maar werkt dat wel in zijn financiële voordeel? Als duo kon Nick met zijn compagnon Simon heel wat nullen opstrijken, maar hoeveel kan Schilder vragen nu hij en alléén hij komt opdagen met zijn snarenspeeltuig?

Nick is een heel andere weg ingeslagen qua sound. Geen zoetsappige nummers meer over Rosanne en al haar mannen, maar platen die druipen van internationale allure, waarin Nick zingt over sitting on the floor 'wondering what we are even fighting for.' Ja, als solo-artiest gaat Nick toch nét iets meer de diepte in. En daarvoor mag jij blijkbaar minstens zo diep in je buidel tasten.

Nick (zonder Simon) inhuren op je feestje

Binnenkort een huwelijksjubileum op de planning staan of een teambuildingsdag met werk? Niks dat je dichter bij elkaar gaat brengen dan Schilder die neerstrijkt op een kruk en al tokkelend zijn emoties de vrije loop laat: 'I don't wanna drink tequila, I came here to get your number, I don't wanna dance this rhythm, I just wanna hold you tonight, tonight.'

Prijs

Nu wil je natuurlijk weten wat dit geintje je gaat kosten. Ga er even goed voor zitten. Voor een halfuurtje teksten aanhoren over Nick die geen tequila wil drinken en Nick die teneergeslagen op zijn vloer ligt, betaal je zo'n 12.500 piek. Máár, je krijgt er natuurlijk ook ontzettend veel voor terug! Nick is zichzelf aan het herontdekken en oogt appetijtelijker dan ooit tevoren. Tegenwoordig laat de beste man zijn baardgroei volop floreren en als je de foto's van zijn Men's Health-debuut in 2022 mag geloven, zit er een dijk van een wasbordje onder zijn Jack & Jones-spijkerbloes verstopt. Zo'n pretpakket mag best wat kosten toch?

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties