Doutzen Kroes verantwoordelijk voor plotselinge uitbraak mazelen

Show & Tel
Doutzen Kroes verantwoordelijk voor plotselinge uitbraak mazelen
Show & Tel

Doutzen Kroes verantwoordelijk voor plotselinge uitbraak mazelen

Doutzen Kroes verantwoordelijk voor plotselinge uitbraak mazelen

De mazelen zijn terug van weggeweest. De akelige rode vlekkenziekte waarvan men dacht dat ie voorgoed was uitgeroeid, maakt een evidente comeback. Hoe dat zo? Volgens deugneus Hofman is dat volledig te wijten aan de complottheorieën van Doutzen Kroes. "Bedankt. Met je moederhart en je kinderbrein!"

In een schreeuwerige kop in de Volkskrant luidt dat het aantal gevallen van de mazelen 'is verdertigvoudigd'. Daarvoor wil Tim Hofman, die het artikel deelt op Threads, een aantal complotdenkende BN'ers persoonlijk bedanken. Hij is er namelijk van overtuigt dat het virus nu de kop opsteekt vanwege hun anti-vaccinatiepropaganda.

Dankjewel Doutzen

"Bedankt Doutzen Kroes, Isa Kriens, Jorn Luka, Lange Frans, Wybren van Haga en al hun domme vrienden met verdorde moederharten en verlepte kinderbreinen die het idee dat eigen onderzoek op facebook hetzelfde waard is als wetenschap mainstream maakten waardoor we nu met deze nonsens zitten opgescheept,'' schrijft Tim razend op Threads.

Het bericht van Doutzen

Hoe durft Hofman een epidemie in de (maat 43) schoenen van Doutzen te schuiven? Nou, twee jaar terug gooide het model een dubieus bericht op Instagram. In dit bericht waarschuwde ze moeders voor het klakkeloos injecteren van hun kroost. "Namens een grote groep moeders en voor alle kinderen in Nederland luiden wij de noodklok. De recent aangescherpte coronamaatregelen op scholen, waaronder een nieuw test-, quarantaine- en mogelijk vaccinatiebeleid, zullen de levens van onze kinderen aanhoudend verder ontwrichten,'' schreef ze destijds. "Met mogelijk onherstelbare, ernstige schade tot gevolg. Download de brandbrief op moederhart.nl. Als de inhoud van deze brief je raakt dan is het tijd te verbinden met velen die willen dat we gaan invoelen wat de maatregelen met ons doen. Waar ligt jouw grens. Durf je waarheid te spreken. Je bent niet alleen."

Schade aangericht

Tim is van mening dat moeders hun baby's niet meer vaccineren door bangmakerij van figuren als Kroes en Lange Frans. Klaarblijkelijk zijn z'n volgers het met hem eens. Zij reageren onder de Threads-post van Hofman met vingerwijzende berichten. "Ze mogen terecht wel ff verantwoordelijk gehouden worden met de schade die ze hebben aangericht,'' schrijft iemand. "Levensgevaarlijk zijn ze,'' zegt een ander.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties