Douwe Bob draait volledig door en sluit vrouw op in koffer

Show & Tel
Douwe Bob draait volledig door en sluit vrouw op in koffer
Show & Tel

Douwe Bob draait volledig door en sluit vrouw op in koffer

Douwe Bob draait volledig door en sluit vrouw op in koffer

Douwe Bob doet soms een beetje gek en dat is oké, dat is hoe we hem kennen en hoe de Heer hem met grote zorgvuldigheid geschapen heeft. Toch wist hij vannacht opnieuw te shockeren door een bizarre video op het wereld wijde web te gooien. De zingende zaaddonor gaat namelijk op tour en heeft een nieuw instrument aangeschaft. Het is vleeskleurig en hij vervoert het in een koffer. Rara, wat is het? "Loepzuiver!"

Het vetste van het vetste

Op Instagram plaatst Douwe een video waarin hij een gigantische koffer met zich meesleept. Naar eigen zeggen heeft hij 'een nieuw snufje' gescoord dat hij graag wil showen. De volgers van Bob zitten natuurlijk vol spanning te wachten totdat het koffertje wordt opengeritst. Met zo'n ongefilterde rockster kan het namelijk alle kanten op. Een vierde drachtige dame? Een lading Euro Shopper pils? Of gewoon een nieuw speeltuig met zes snaren? "We hebben altijd nieuwe snufjes, nieuwe dingen, voor op het podium weet je wel,'' vertelt Bob, terwijl hij hijgend de koffer verplaatst. "Ik heb nu echt het allervetste van het allervetste!"

'Heel leuk.....'

Uiteindelijk ritst hij de tas open. "Een rib uit mijn lijf, maar dan heb je ook wat,'' grapt Douwe. Niemand minder dan zangeres Jennifer Ewbank rolt vervolgens uit de koffer. Schijnbaar gaan de twee samen op club tour. "Haha, meesterlijke aankondiging,'' reageert iemand onder de video. Ene Froukje is minder gecharmeerd van deze mensonvriendelijke praktijken: "Leuk .. heel leuk ........"

Bekijk hieronder de grote koffertruc van Douwe:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties