Dít gestoorde bedrag gaat Eva Jinek komend jaar verdienen

Show & Tel
Dít gestoorde bedrag gaat Eva Jinek komend jaar verdienen
Show & Tel

Dít gestoorde bedrag gaat Eva Jinek komend jaar verdienen

Dít gestoorde bedrag gaat Eva Jinek komend jaar verdienen

Eva Jinek harkte bij de AvroTros blijkbaar enorm veel poen binnen. Dat vertelt de talkshowtitaan in het programma Roos op NPO Radio 1. Ook onthult de presentatrice wat ze komend jaar gaat beuren.

'Het was fantastisch'

Eerder dit jaar verliet Eva het commerciële RTL voor een nieuwe uitdaging bij de AvroTros. Er gingen geruchten rond over een salarisconstructie, waarbij madam via een eigen bv inkomen genereert. Jinek zou dan veel meer verdienen dan een andere NPO-presentator. De AvroTros ontkende deze constructie uiteraard. Nu is bekend dat Eva zo’n 233.000 euro per jaar gaat verdienen.

“Het was ook een onwerkelijk salaris, dat is ook gewoon zo. Het was fantastisch”, aldus Eva Jinek over haar periode bij RTL. “Maar dat salaris dat ik nu krijg is nog steeds een gigantisch groot salaris. En ik krijg een ander soort leven dat voor mij veel beter past. Ik vind het belangrijk om meer tijd met mijn man en kinderen door te brengen. Voor mij is het een no-brainer.”

Nooit moe

De show van Jinek begint na de zomer om 19.00 uur en is dan acht maanden lang vier dagen per week te zien. “Ik hou van mooie gesprekken die iets langer duren dan in mijn talkshow de afgelopen jaren. De kijker gaat met mij dat hele tv-seizoen meemaken. Dat heb ik altijd wel gewild en nu gaat dat gebeuren om zeven uur. En ik ben nooit meer moe als het goed is. Dat lijkt me ook wel leuk.”

“Ik ben ook iemand die in mijn hele carrière op zoek is geweest naar nieuw avontuur en dingen die ik nog niet heb gedaan”, vervolgt Eva Jinek. “Dit is een ander tijdstip en dat vergt iets anders ook van mij. Ik hou ervan. Ik wil nooit te lang op een plek blijven zitten, dus al die elementen bij elkaar maken dat ik er voor mijn gevoel heel erg op vooruitga.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties