Dít is de 17 jaar jongere vriendin van Wesley Sneijder

Show & Tel
Dít is de 17 jaar jongere vriendin van Wesley Sneijder
Show & Tel

Dít is de 17 jaar jongere vriendin van Wesley Sneijder

Dít is de 17 jaar jongere vriendin van Wesley Sneijder

We kunnen inmiddels wel stellen dat de 39-jarige Wesley Sneijder geen aansluiting vindt bij leeftijdsgenootjes, maar eerder de voorkeur geeft aan wat jeugdiger spul. De kans op verzoening met zijn ex Yolanthe is inmiddels nihil, dus zet Sneijder zijn pijlen op alles wat ietwat lauw aanvoelt en begin 20 is.

Zo werd de oud-voetballer eerder al zoenend in een discotheek gespot met Megan Desaever, een 23-jarige Ex On The Beach-kandidate. Ook werd Wesley vorige zomer vaker in Chersonissos gezien tussen de feestende tieners en twintigers. Het komt dus niet als een verrassing dat zijn huidige scharrel in dezelfde catagorie valt en slechts 22 jaren op de teller heeft staan.

Dekmantel

We hebben het namelijk over de 17 jaar jongere Romy Lukassen. Roddelkanaal Reality.FBI vermoedde al eerder een romance tussen de twee, nadat zij de reflectie van Romy zagen in Wesley's zonnebril. De twee proberen zich krampachtig buiten de media te houden, maar Reality.FBI heeft ze wederom betrapt: “Het lijkt erop dat Sneijder Lukassen nog steeds overal mee naartoe neemt. Hoewel ze doen alsof ze geen stel zijn, zijn ze toevallig allebei in Istanbul.” Wesley is bevriend met de ouders van Romy en dat biedt een perfecte dekmantel voor hun 'vriendschap'. Volgens Reality.FBI is dit de tweede keer dat ze samen op vakantie zijn.

Het zou gaan om onderstaande blondine:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties