Dít is de nieuwe vent van Yolanthe Cabau: 'Losse handjes!'

Show & Tel
Dít is de nieuwe vent van Yolanthe Cabau: 'Losse handjes!'
Show & Tel

Dít is de nieuwe vent van Yolanthe Cabau: 'Losse handjes!'

Dít is de nieuwe vent van Yolanthe Cabau: 'Losse handjes!'

Yolanthe Cabau heeft schijnbaar een nieuwe vent in haar leven en het is niet bepaald een lieverdje. Laatst plaatste de presentatrice een kiekje van haar verovering op sociale media, waarin je enkel zijn rugzijde kon zien. Gelukkig herkent Yvonne Coldeweijer zelfs befaamde achterhoofden van mijlenver: "Dit is die geweldadige ex!"

Bekend persoon

Eerder liet Yolanthe weten open te staan voor de liefde, maar niet bewust op zoek te zijn. "Alleen zijn, heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander", zo pleitte de half-Spaanse peper. “Voor liefde sta ik altijd open. En ook om liefde te geven. Maar alles eromheen moet wel kloppen, dan pas kan een relatie werken. Ik zou heel graag nog eens moeder worden. En ik heb ook heel sterk het dat het op een dag gaat gebeuren.”

Haar voorkeur ging destijds uit naar een vent die buiten de schijnwerpers opereert. “Dat kan je natuurlijk niet afdwingen, maar mijn eerste keuze zou zeker niet uit gaan naar een bekend persoon.”

'Gewelddadige ex'

Nu lijkt het erop dat Yolanthe een redelijk onbekend figuur heeft weten te bemachtigen. Zo plaatst ze een foto op haar Instagram waarin te zien is hoe ze samen met hem en haar zoontje Xess Xava gaat surfen. Op het kiekje zie je slechts zijn achterkant, waardoor er geen gezicht in beeld is. Maar zoals een haai op kilometers afstand bloed ruikt, zo detecteert Yvonne elke semi-bekende Nederland aan slechts een achterhoofd. "Yolanthe op pad met Robin Pijls, de gewelddadige ex van Sylvia Geersen?", schrijft ze op haar juicekanaal.

Losse handjes

Model Robin en Sylvia waren slechts enkele maanden samen. Ze dachts destijds echt ‘de ware’ te hebben gevonden. “Het is echt serieus. Ik ben dol op hem en word helemaal gelukkig van hem. Ik straal weer”, aldus Sylvia. Maar niet veel later verdween Robin alweer van het toneel. Wat er precies is voorgevallen is onduidelijk, maar Coldeweijer weet duidelijk meer. Zij noemt hem namelijk 'gewelddadig'. Heeft het modelleke losse handjes?

screenshot 2024 02 06 102553
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties