Duncan Laurence stopt halverwege concert en laat fans verbijsterd achter: 'Paniekaanval!'

Show & Tel
Duncan Laurence stopt halverwege concert en laat fans verbijsterd achter: 'Paniekaanval!'
Show & Tel

Duncan Laurence stopt halverwege concert en laat fans verbijsterd achter: 'Paniekaanval!'

Duncan Laurence stopt halverwege concert en laat fans verbijsterd achter: 'Paniekaanval!'

Duncan Laurence biedt nederig zijn excuses aan voor zijn afgekapte concert in Paradiso, maar ontkent alle roddels in de media. Hij is woest op showbizzdeskundigen als Bart Ettekoven en Evert Santegoeds. "Heb geen paniekaanvallen meer!"

Afgelopen zaterdag stond Duncan op het podium in Paradiso, maar nam mid-show opeens de benen en keerde niet meer terug, zijn fans in onwetendheid achterlatend. Bezoekers van zijn concert konden na afloop ook niet rekenen op een verklaring van het team van Duncan. Zij zijn nu gedwongen om zelf invulling te geven aan zijn plotselinge vertrek: "Podiumvrees of paniekaanval?"

Paniekaanval

In Shownieuws werd geopperd dat Duncan wel weer een paniekaanval zou hebben gehad. “Het klopt, hij heeft af en toe wat issues”, aldus showkenner Bart Ettekoven. En collega Guido den Aantrekker: “Hij is ook eerder beticht van arrogant gedrag en sterallures. Hij bleek ook een aantal fobieën te hebben, waardoor hij soms niet wilde repeteren.”

Privé-baas Evert Santegoeds besprak het incident in zijn podcast: “Het is het zoveelste teken dat er wel wat aan de hand is met Duncan Laurence, dunkt me. Het is een man met issues, podiumvrees en angstaanvallen. Dat is heel zielig, maar als het je werk is, staat het je wel heel erg in de weg, lijkt me. Dat management heeft ook issues, die weten nooit te reageren.”

Razende Duncan

Deze speculaties maken Duncan razend. Op Threads reageert hij op de aantijgingen: “Ik bied mijn excuses aan aan iedereen die zaterdag na mijn show in Paradiso teleurgesteld was dat het concert niet lang genoeg duurde. Het was nooit mijn bedoeling om jullie hierin teleur te stellen. Ik beloof dat we deze feedback heel serieus nemen en uiteraard de set zullen verlengen.”

Hij vervolgt: “Ik wil uiteraard de mooiste en beste show voor jullie neerzetten. Ik ben wel opnieuw geschrokken van hoe de media dingen deze dingen communiceert en zal en wil dit keer niet alleen maar toekijken.”

'Ik heb geen paniekaanvallen'

Duncan heeft werkelijkwaar geen idee waar Bart en Evert het over hebben. “Ik heb geen fobieën, ik heb nooit een repetitie gemist, mijn tickets kosten geen 49 euro, ik heb geen paniek aanvallen meer, en kijk eens, ik spreek ook gewoon Nederlands en dat heb ik mijn hele leven lang gedaan.”

Hij vervolgt: “Ik zit niet aan de harddrugs, sterker nog ik heb er genoeg mensen in mijn leven aan verloren. Ik eet gezond en ik beweeg regelmatig. Ik heb geen anorexia. Ik snap niet waar deze verhalen vandaan komen… en dat wil ik eigenlijk ook niet eens weten. En toch vertellen jullie ze.”

Verhalen verzinnen

Duncan sluit zijn pleidooi af met: “Dus nu een oprechte vraag vanuit mij aan de journalisten die mij ‘zo goed kennen’ en zo goed weten wat er aan de hand is achter de schermen: is dit echt wat je wilt doen met je kostbare leven? Je wilt je platform met zovelen volgers besteden aan het vinden en verzinnen van verhalen over anderen?” Een hoop gejammer, maar de hamvraag blijft natuurlijk onbeantwoord: waarom is de show dan wél vroegtijdig beëindigd?

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties