Eloise van Oranje achtervolgd en belaagd in Berlijn

Show & Tel
Eloise van Oranje achtervolgd en belaagd in Berlijn
Show & Tel

Eloise van Oranje achtervolgd en belaagd in Berlijn

Eloise van Oranje achtervolgd en belaagd in Berlijn

Robbert Rodenburg en risky badpak-vorstin Eloise van Oranje waren samen op pad in Berlijn. CocaCola nodigde de twee uit om een nieuwe door artificial intelligence gecreëerde colasmaak te komen proeven. Klinkt allemaal als een doorsnee woensdag. Toch verslikte Eloise zich bijna in haar glaasje prik, want de Duitse paparazzi nam haar zomaar flink te grazen.

De meid is natuurlijk ook van 'Duitsen bloed' en dat ruiken die snode persfotografen in Berlijn direct. Robbert Rodenburg post een fotoreeks op Instagram om terug te blikken op hun denderende 24 uur in de hoofdstad én vertelt over het voorval.

Belaagd door Duitse paparazzi

"We hebben véél gegeten, we deden aan sightseeing, aten ook eten geïnspireerd op de toekomst en waren bij de lancering van de nieuwe smaak van @cocacola_nl Creations. Met AI is de smaak van de toekomst gemaakt, de smaak van the year 3000,'' schrijft hij. Maar wat blijkt? De blonde gravin kan niet ongezien een glaasje futuristische frisdrank nuttigen. "Tot slot hebben we de heupen bewogen en als kers op de taart werd Elo belaagd en achtervolgd door de Duitse paparazzi. No joke! Kortom, een hele fijne 24 uur."

Klimaatvoetprint

In de reacties onder de instagrampost zijn ze nauwelijks onder de indruk. Schijnbaar is niemand van slag dat de hertogin bijna tegen de vlakte is gewerkt met een cameralens. Waar ze zich wél om bekommeren, is de ecologische voetafdruk van de coladrinkers. "En kunnen we er van uitgaan dat je weer lekker veel CO2 verbrand hebt om er te komen? Ben jij bezig met je klimaatvoetprint?" vraagt een volger, vermoedelijk vanachter haar spandoek op de A12. Weinig sympathie dus voor van Oranje.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties