Eva Jinek deelt eindelijk foto van haar zwangere lijf

Show & Tel
Eva Jinek deelt eindelijk foto van haar zwangere lijf
Show & Tel

Eva Jinek deelt eindelijk foto van haar zwangere lijf

Eva Jinek deelt eindelijk foto van haar zwangere lijf

Eva Jinek (44) kreeg de afgelopen tijd meerdere keren kritiek over haar moederschap. Gelukkig laat de blondine zich niet uit het veld slaan door een stel momshamers en showt ze vol trots haar babybuik. Daarbij schrijft ze: ''We zijn er klaar voor!''

Zwanger in de uitzending

Ze zijn er dus klaar voor, Eva en haar nog ongeboren dreumes, maar nog niet voor de bevalling. De presentatrice doelt op het volgende seizoen van Jinek en de eerste uitzending die vanavond te zien is. Hopelijk stijgen de zwangerschapshormonen niet naar de hersenpan, want laatst werd haar verweten dat ze minder scherp is sinds ze zich reproduceert.

Borsten grijpen

Eva geeft toe dat het baren van levens soms een lijdensweg is. Zo is de lange en hoge trap op haar werk momenteel haar vijand. "Als niemand kijkt, houd ik m'n borsten vast op weg naar boven en beneden, omdat ze zo'n pijn doen." Het is te hopen dat de talkshowtijger wel wakker blijft vanavond. "Ik ben hondsmoe. Regelmatig wordt de zwaartekracht me te veel en eindig ik powernappend op de betonnen vloer met het dunne, niet al te frisse kleed. Ik ben zo moe dat me dat allemaal niets kan schelen."

Bizarre cravings

Ondanks alle kwaaltjes en kritieken kan Eva gelukkig ook genieten van de zwangerschap. De catering van haar talkshow heeft in ieder geval maar een kort boodschappenlijstje af te werken. De presentatrice heeft namelijk een aantal bizarre maar specifieke cravings . Zo lest ze graag de dorst met prikwater met citroensmaak en sojamelk met chocoladesmaak en veegt ze de mond het liefst af met een mergpijpje of 5. Het moge duidelijk zijn: "Ik zweer het je: zwanger zijn is een trip."

Tonnetje rond

Op Instagram plaatst Jinek een foto waarop je haar mooie, volle buik kunt bewonderen. Mocht je aan een kiekje niet genoeg hebben, dan heb je vanavond de kans om tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen de pronkende babybump wat beter te observeren.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN