Ex-man Sylvie Meis gaat los, drie vrouwen in vier dagen

Show & Tel
Ex-man Sylvie Meis gaat los, drie vrouwen in vier dagen
Show & Tel

Ex-man Sylvie Meis gaat los, drie vrouwen in vier dagen

Ex-man Sylvie Meis gaat los, drie vrouwen in vier dagen

Sylvie Meis is niet alleen haar dure tassen kwijt, maar ook haar man. In vier dagen is haar voormalige liefde Niclas Castello al met drie verschillende vrouwen gespot.

Bestolen en gescheiden

Afgelopen week bleek dat er was ingebroken in het huis van model en actrice Sylvie Meis. Het ging om de diefstal van Hermès-tassen en juwelen die bij elkaar zo'n 80.000 euro waard zijn. Daarvoor raakte Meis ook al haar belangrijkste accessoire kwijt, haar man Niclas Castello. De Duitse kunstenaar blijft alleen niet bij de pakken neerzitten. Afgelopen dagen werd hij gespot met drie mogelijke vervangers voor Meis.

Drie mogelijke vervangers

De Duitse krant Bild plaatste een foto van Castello met een nieuwe vrouw in het water. Eerst werd de beste man al gezien met Jess, een blonde schone in een bikini. Volgens meerdere bronnen zou dit echter alleen een goede vriendin van Castello zijn.

De twee andere vrouwen die in Saint-Tropez aan de arm van Castello zijn gezien, gaan daarentegen wel iets intiemer met hem om. Met een ''mysterieuze brunette'' heeft hij gezwommen en een wijntje dronken. Ook liepen de twee gezellig hand in hand. Kort daarna liep Castello alweer over het strand met een derde vrouw die Bild als een ''schattige strand-Barbie'' omschrijft.

Castello lijkt het in ieder geval erg gezellig te hebben op zijn vakantie. Pas een jaar geleden werd hij op dezelfde locatie nog hand in hand met Meis gezien. Wie weet is hij gewoon te bang om alleen het water in te gaan.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties