Ex-vriendin haalt opnieuw mokerhard uit naar Rico Verhoeven: 'Geen echte man!'

Show & Tel
Ex-vriendin haalt opnieuw mokerhard uit naar Rico Verhoeven: 'Geen echte man!'
Show & Tel

Ex-vriendin haalt opnieuw mokerhard uit naar Rico Verhoeven: 'Geen echte man!'

Ex-vriendin haalt opnieuw mokerhard uit naar Rico Verhoeven: 'Geen echte man!'

Jacky Duchenne neemt Rico Verhoeven opnieuw te grazen, ditmaal via een statement op haar Instagram. Daarin beweert ze dat haar ex 'geen echte man' is.

De 38-jarige Jacky deelt een veelbetekenende quote in haar Instagram Stories. "Een kind vraagt aan zijn vader: ‘Wat is een man?’ De vader zegt: ‘Een man is iemand die verantwoordelijk is voor zijn familie en voor ze zorgt. Het kind zegt: ‘Ik hoop dat ik op een dag een man word, net zoals mama'", luidt de spreuk.

Televisie

Volgens Instagramkanaal Juicechannel is het duidelijk een sneer richting Rico, met wie ze drie kinderen heeft. "Rico Verhoeven was gisteravond te zien bij het programma van Art Rooijakkers. Zijn ex-vriendin Jacky heeft nu weer een quote gedeeld die op Rico slaat", schrijft het kanaal. "Het valt ons wel op dat als Rico op tv is geweest, Jacky van dit soort quotes gaat delen.”

Scheiding valt Rico zwaar

Gisteren was Rico te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Rooijakkers Over De Vloer. Daar sprak hij openhartig over de scheiding met Jacky. "Het voelt gewoon aan als verlies. Het is iets wat ik zelf heb meegemaakt en wat ik mijn kinderen wilde besparen,'' aldus de knokkelknokker. Het valt hem erg zwaar dat het zo'n grote impact heeft op hun kinderen. "Ze vinden het moeilijk, want ze houden natuurlijk van papa en van mama. Zij hoeven die keuze ook helemaal niet te maken, maar zij hebben wel dat gevoel. Dat is lastig.”

'Nooit zo ver gekomen zonder mij'

Het is overigens niet de eerste keer dat Jacky verbaal uithaalt naar haar ex. Eerder liet ze al weten hoe hoog het haar zit. "Ik krijg geen partneralimentatie want we hadden geen samenlevingscontract, niet getrouwd niks”, schreef ze op Instagram. Ze beweert dat ze letterlijk alles heeft opgegeven voor Rico’s vechtcarrière. "Als je zijn fantastische boek hebt gelezen zegt hij ook meerdere malen dat hij niet zo ver zou komen als ik er niet zou zijn.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties