Expeditie Robinson stilgelegd na crisis met deze BN'er

Show & Tel
Expeditie Robinson stilgelegd na crisis met deze BN'er
Show & Tel

Expeditie Robinson stilgelegd na crisis met deze BN'er

Expeditie Robinson stilgelegd na crisis met deze BN'er

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn volop bezig, maar blijkbaar momenteel toch even stilgelegd. Waardoor dat komt? Volgens Juicechannel is PowNed verslaggever Mark Baanders hier de reden voor.

Opnames gestaakt

De opnames gingen van start in April, en zijn nu al minimaal een dag gestaakt. Juicechannel is hier als de kippen bij. 'Over Expeditie Robinson hebben wij ook iets gehoord', schrijft het kanaal op Instagram. ,'Het schijnt dus dat de opnames een dag zijn stilgelegd en dit heeft te maken met Mark Baanders'.

Oorzaak

Wat precies de reden hiervoor is, is nog niet bekend. Ook wordt er door het programma doorgaans pas vlak voor het lanceren van de show bekend gemaakt wie de kandidaten zijn. Of Mark dus één van de deelnemers is, is nog steeds niet zeker, maar wordt zo zeker wel gesuggereerd. We zullen nog even moeten wachten tot eind Augustus om de commotie op de beeldbuis te mogen aanschouwen.

Slijptol

Baanders werkte vanaf 2016 als verslaggever bij AT5, waarna hij in 2017 overstapte naar PowNed. Hiervoor richtte hij samen met Dennis Schouten de website Roddelpraat op, waarna hij besloot fulltime door te gaan als presentator. Velen kennen hem alleen bij zijn bijnaam 'Slijptol', vanwege zijn hese stem.

Eerdere commotie

Mark ik eerder in het nieuws verschenen toen hij een reportage maakte in Urk bij de Sionkerk. Dit was in 2021, dus de Corona pandemie was nog volop in gang. De kerk opende echter gewoon zijn deuren voor de kerkgangers, die nog steeds massaal de dienst bijwoonden. Voor aanvang van de kerkdienst benaderde hij kerkgangers en werd hij daarop door enkelen van hen fysiek aangevallen. Toen Mark bleef aanhouden werd hij geschopt en door een automobilist aangereden. De kerk betoogde daarna echter dat de verslaggever met opzet voor de inparkerende auto was gesprongen en 'op overdreven wijze deed voorkomen dat hij ernstig aangereden werd'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties