Fajah Lourens draait dit jaar dik verlies

Show & Tel
Fajah Lourens draait dit jaar dik verlies
Show & Tel

Fajah Lourens draait dit jaar dik verlies

Fajah Lourens draait dit jaar dik verlies

Fajah Lourens is eigenlijk een soort fitness-muze. Speciaal voor haar minder fitte aanhangers, bouwde ze het lifestyle-imperium My Killer Body Motivation. Wat je hier in je virtuele winkelmandje kan duwen? Supplementen, magische cellulite-bestrijders, proteïnerepen en goddeloze stringbikini's. Inderdaad: hoe kan zoiets fout gaan?

Ook schreef ze het boek 'Killerbody Dieet', dat 74 weken in de top 60 van bestverkochte boeken stond en in meerdere landen is uitgebracht. Kortom: Fajah maakt de mensheid strakker en haar rekening vetter.

Groot verlies

Maar schijn bedriegt. Het lijkt erop dat Lourens haar piek jaren geleden bereikt heeft en nu aan een daling is begonnen. De zaken gaan stroef. In gesprek met Chris Riemens, hoofdredacteur van van FHM500, vertelt ze over haar grote verlies.Fajah beweert echter dat het vooral 'enorm scherp' heeft gemaakt.

Chris Riemens kan zich bijna niet voorstellen dat Fajah een financiële tegenvaller heeft gehad. "Heb jij het afgelopen jaar meer of minder dan 100.000 verdiend?" vraagt hij haar. “Nee, ik heb vorig jaar twee ton verlies gedraaid. Dat voelt niet lekker, maar het zorgt wel dat ik weer even op scherp sta,'' aldus de powervrouw.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties