Famke Louise beschuldigd van plagiaat in nieuw nummer

Show & Tel
Famke Louise beschuldigd van plagiaat in nieuw nummer
Show & Tel

Famke Louise beschuldigd van plagiaat in nieuw nummer

Famke Louise beschuldigd van plagiaat in nieuw nummer

Famke, ons allen bekend door haar tumultueuze verleden in de muziekindustrie maar ook op privégebied, is opnieuw in het nieuws door vermeend plagiaat. Ze heeft sinds tijden weer een nieuw nummer uitgebracht, maar dit lijkt verdacht veel op een bestaand nummer van een rapper genaamd YGN KAMII.

'Zonder schaamte'

YGN KAMII bracht zijn nieuwe nummer ongeveer een week voor de single van Famke Louise uit. Als we Famke's single, Money & Shine, op Instagram beluisteren en deze met KAMII's hit vergelijken, komen de twee inderdaad verdacht veel overeen. Volgers merken dit ook op, en Famke's video staat vol met commentaar. 'Je steelt @ygnkamii zijn flow zonder schaamte en je laat zien dat het origineel niet te overtreffen is', schrijft iemand.

Gestolen

Iemand anders schrijft: Ligt het aan mij of lijkt dit verdacht veel op @ygnkamii zijn flow...', en nog een reactie luidt: 'Gewoon My nephew zijn flow gestolen..... at least tagg him if you do'. DIt is nog maar het topje van de ijsberg. Famke is het er niet mee eens en geeft tegenwoord op TikTok met een video. Volgens sommige volgers verwijdert de zangeres reacties die over plagiaat gaan.

Geblokkeerd op Youtube

Dit is niet de eerste keer dat Famke beschuldigt wordt van plagiaat. In 2019 werd haar liedje FAKA door YouTube geblokkeerd omdat het nummer te veel zou lijken op ‘London’ van AJ x Deno. Zou haar nieuwe single opnieuw geblokkeerd worden door het streaming platform?

Beoordeel zelf of Famke inderdaad de flow van KAMII heeft gestolen, of dat mensen simpelweg overdrijven: 

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties