Famke Louise laat een nieuwe piercing zetten op twijfelachtig plekje

Show & Tel
Famke Louise laat een nieuwe piercing zetten op twijfelachtig plekje
Show & Tel

Famke Louise laat een nieuwe piercing zetten op twijfelachtig plekje

Famke Louise laat een nieuwe piercing zetten op twijfelachtig plekje

Famke Louise dreigt langzaam maar zeker volgers te verliezen op haar pikantje kanaaltje. Oneindige kiekjes in pyjama beginnen de royaal betalende fans te vervelen en ook haar achterwerk is inmiddels vanuit elke denkbare hoek gefotografeerd. De hoogste tijd dus voor een marketingstunt: het plaatsen van een kersverse piercing. Maar waar?

Het maandelijkse inkomen van Louisa wordt momenteel geschat op een ton, wat natuurlijk absurde verdiensten zijn voor het verkopen van semi krolse foto's. Toch beginnen de reguliere blootplaatjes hun charme te verliezen en is Louise genoodzaakt om haar grenzen te verleggen. De rappende naturist hoopt haar fans daarom te enthousiasmeren met een kersverse accessoire.

Foto in piercingshop

Famke houdt haar fans flink in spanning. In haar Instagram Stories verklapt ze dat ze een nieuwe piercing heeft laten zetten. De plaats delict is nog onbekend. "Slide in mijn DM als je wil weten waar,'' zo laat Louisa weten op haar exclusieve content-kanaal.

De meid plaatst een foto vanuit een piercingshop, maar houdt nog geheim welk lichaamsdeel eraan moet geloven. Wel is te zien dat ze haar kleren heeft uitgetrokken. Sommigen fans gokken daarom dat het gaat om een tepelpiercing, maar deze aanname kan direct van tafel worden geschoven. De boezem van Famke is namelijk al jaren voorzien van juweeltjes. Dit blijkt uit een oudere foto waarop ze een strak, wit topje draagt.

Edele delen

Toch kan het niet gaan om een piercing in het gezicht. Althans, we gaan ervan uit dat Famke niet haar kleren heeft uitgetrokken om een neus of oor te laten perforeren. Daarom blijven er slechts een paar opties over: een navelpiercing óf een sieraad in haar edele delen. Om het zeker te weten zul je toch een abonnementje moeten afsluiten van 35 euro per maand. Of wachten tot de info gelekt wordt...

Op de rechterfoto zie je in ieder geval haar versierde voorgevel:

screenshot 2024 04 25 102758
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties