Famke Louise verkoopt vanaf vandaag haar achterwerk op het internet (eerste beelden)

Show & Tel
Famke Louise verkoopt vanaf vandaag haar achterwerk op het internet (eerste beelden)
Show & Tel

Famke Louise verkoopt vanaf vandaag haar achterwerk op het internet (eerste beelden)

Famke Louise verkoopt vanaf vandaag haar achterwerk op het internet (eerste beelden)

Vanavond om 19:00 uur precies gaat een collectieve mild-vochtige droom in vervulling. Dan kun je namelijk in ruil voor wat stuivers exclusieve content van Famke Louise bezichtigen. De 'Op me Monnie'-zangeres blaast haar lijflied nieuw leven in door digitaal te tippelen op FanCentro, het platform waarop onder anderen Nicol Kremers vuige plaatjes aanbiedt. "Ik ben gewoon een rebel!"

Niet veranderd door het moederschap

Eerder rapte Famke nog dat 'de boys' met haar meewillen, 'maar dat gaat niet zo makkelijk'. Toch wordt het nu iets eenvoudiger voor de boys, want voor wat snuistergeld kunnen ze hun icoon straks naakt bewonderen. Zo blijkt uit een Instagram Story van Famke. Daarin stelt ze het zat te zijn om te doen alsof ze veranderd is sinds het moederschap: "het maakt me doodongelukkig om gevangen te zitten in mijn eigen hoofd en dat je je nu continue moet inhouden door de meningen van anderen. Ik ben gewoon een rebel!" In een volgende Story kondigt ze dan ook aan een pittige content-kanaal te lanceren om 7 uur vanavond.

Vieze video

Eerder deze week gaf Famke eigenlijk al een eerste hint weg, toen ze een video op Instagram knikkerde waarin ze iets te begerig met haar kont liep te zwaaien. Waar mensen massaal reageerden dat dit ongepast gedrag is van een moeder, begreep ene Steven al exact wat er aan de hand was: "OnlyFans aankondiging in 1...2...3..."

Chatten met Fam

Deze Steven krijgt nog gelijk ook, alhoewel Famke voor het platform FanCentro kiest in plaats van OnlyFans. "Ik ga vanavond beginnen met exclusieve content. Ik vind het super spannend want ja, ik ga het helemaal zelf doen, ik ga zelf chatten,'' legt Famke uit in een Story op Instagram. Daarmee bedoelt de rappende naaktrecreant dat je tegen betaling ook 'dirty talk' met haar kan hebben.

Tante van Famke gaat ook 'g*il chatten'

Volgens Yvonne Coldeweijer is dit echter niet helemaal waar. Haar spionnen hebben haar ingefluisterd dat Famke niet ZELF de chats gaat beantwoorden, maar dat de artieste daar een agency voor heeft en zelfs haar eigen familie inzet. "Ik zie haar tante al geile chats typen onder haar naam hahaha omg wat is dit", schrijft de juicequeen op Instagram.

Bekijk hieronder de officiële aankondiging van Famke Louise:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties