Shownieuws-feestje loopt uit op ordinaire seksfuif: presentator betrapt in kast

Show & Tel
Shownieuws-feestje loopt uit op ordinaire seksfuif: presentator betrapt in kast
© BSR Agency
Show & Tel

Shownieuws-feestje loopt uit op ordinaire seksfuif: presentator betrapt in kast

Shownieuws-feestje loopt uit op ordinaire seksfuif: presentator betrapt in kast
© BSR Agency

Een personeelsfeestje van het tv-programma Shownieuws is volgens presentatrice Airen Mylene compleet uit de klauwen gelopen. Twee van haar collega’s zijn betrapt tijdens een stomende paarsessie in een kast.

De gemiddelde mens krijgt geen rode oortjes van de tafelgasten bij Shownieuws. Met figuren als Evert Santegoeds, Bart Ettekoven, Guido den Aantrekker en Patty Brard zien we de thermometer niet direct stijgen. Maar schijnt bedriegt, want achter die groep fossielen schuilt blijkbaar toch een club wellustige broedkippen.

Betrapt in de kast

Volgens Airen Mylene zijn haar collega's zeker de preutste niet. “Er is een werksituatie geweest. We hadden een feestje gehad, een Shownieuws-feestje, maar ik ben daar niet bij geweest en ik heb tóch ergens altijd een beetje FOMO, dus ik wil gewoon weten: is er nog iets gebeurd op dat feestje?”

Ze vervolgt het verhaal op Radio 538: “Dus ik op een gegeven moment een beetje gaan vragen en nu blijkt dus dat twee mensen het héél gezellig met elkaar hebben gehad. We weten dus niet wie, maar mijn reactie was: ‘Wie?!’ Het blijkt dus dat twee mensen een kast in zijn geweest en het gezellig hebben gehad daar, maar ze zijn betrapt.”

Wie zijn schuldig?

Frank Dane wilt direct weten om wie het gaat: “Is het niveau presentatie, is het niveau redactie/productie? Wie van Shownieuws?” Airen verklapt dat het óók gaat om een presentator, wat betekent dat Dyantha Brooks, Manuel Venderbos en Tooske Ragas overblijven. Daarvan zijn Dyantha en Tooske een minder waarschijnlijke keuze, die lijken op het eerste gezicht gelukkig getrouwd.

Is Manuel één van de kastketsers? Hij is namelijk al eerder betrapt op het rijden van een scheve schaats en klemde toentertijd zelfs handdoeken tussen zijn autoramen zodat hij ongestoord zijn minnares kon bevredigen op een parkeerplaats. Een gesloten kast lijkt een leuk alternatief hierop te zijn. Airen is er in ieder geval nog niet uit: “Het zijn verschillende niveaus, die hebben met elkaar het… Ja, ja… Zo interessant, maar ik kreeg er niet uit wíe. Ja, dan moet je mij hebben, dan ben ik wel echt nieuwsgierig.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties